YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Zara treu la nova col·lecció de primavera i esgota la meitat dels seus dissenys

La línia 'Ready for the break' està plena de ganxet, de colors i d'estampats

Una de las imágenes de la nueva colección de Zara, 'Ready for the break’
Una de les imatges de la nova col·lecció de Zara, 'Ready for the break’ | Zara.

  

Zara ja ha tret a la venda la nova col·lecció de primavera. Es tracta de la línia 'Ready for the break' de la firma 'low-cost' més famosa del món, amb la qual ja han aconseguit obtenir bons resultats perquè en només un dia s'han esgotat gairebé la meitat dels seus dissenys. Les peces de roba del nou llançament estan plenes de ganxet, de colors i d'estampats de pota de gall.

La col·lecció ha estat tot un èxit per Inditex, ja que està conformada per un total de deu peces i quatre d'aquestes s'han esgotat en tan sols 24 hores. Molts clients ja esperaven que apareguessin a les botigues les novetats primaverals i, de fet, els dissenys de la nova línia de Zara han causat sensació.

Recentment, es va esgotar un vestit de la línia 'París to Marrakesh' de color blanc i amb grans botons que s'havia convertit en un dels més buscats i desitjats. Però en aquesta ocasió, estem parlant de gairebé la meitat de la col·lecció i, segurament, això ha estat possible perquè han marcat la diferència respecte al que es podia trobar fins ara a les botigues de la firma.

Les quatre últimes peces de més èxit de Zara

Jersei de lluentons 

Camiseta lentejuelas ovaladas de Zara, por 35,95 euros.
Samarreta de lluentons ovalada de Zara, per 35,95 euros. | Zara.

 

Una de les quatre peces més exitoses és un jersei de màniga curta ple de lluentons rosats, blaus, morats, platejats i daurats. És la peça més brillant i original de la nova línia, però ja està esgotada en totes les seves talles. El jersei té un preu de 35,95 euros.

El conjunt més sensual de l'estiu

Conjunto de crochet en negro y amarillo de Zara.
Conjunt de ganxet en negre i groc de Zara | Zara.

 

La firma 'low-cost' ha ficat a la venda un conjunt de ganxet format per un top i una faldilla que també ha quedat totalment esgotat. Ambdues peces són de color groc i negre i tenen un disseny en forma d'onades. El top és de màniga curta, acaba sobre el mèlic, té un escot amb forma de V i té un preu de 17,95 euros. Pel que fa a la part inferior és una faldilla de tub, de tall 'midi' i té un preu de 25,95 euros.

El vestit d'edició limitada

Vestido crochet edición limitada de Zara, por 49,95 euros.
Vestit de ganxet edició limitada de Zara, per 49,95 euros. | Zara.

 

Zara ha sorprès tots els seus clients ambun nou vestit de ganxet d’edició limitada. Es tracta d’un disseny completament nou amb la part superior multicolor i un escot de pic molt pronunciat i amb volants. L’exclusiu disseny té un preu de 49,95 euros i ja està esgotat.

Nou pantaló rosa d'èxit

El pantalón estampado de pata de gallo en granate y morado de Zara.
El pantaló estampat de pota de gall en granat i morat de Zara, per 25,95 euros. | Zara.

 

El color rosa continua com a gran aposta de la famosa firma d’Inditex. Ara ha sortit a la venda un pantaló de color granat i morat que pertany a aquesta nova col·lecció i té un estampat de pota de gall. El pantaló té un preu de 25,95 euros, però està esgotat en totes les seves talles.


Comentaris

envia el comentari