URGENT

⚫️ Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Zara versiona a la marca de luxe Prada en la seva nova col·lecció

Han fet la versió ‘low-cost’ d'una jaqueta de seda estampada amb plomes que té un preu de 1.850 euros
Imatge d'arxiu d'un cartell de Zara | Cedida

 

Tot i que encara estem en ple estiu, són moltes les botigues que ja pensen en la col·lecció de tardor i que comencen a posar a la venda les primeres novetats per aquesta estació. Aquestes noves peces fan que ens oblidem de la roba rebaixada que havíem acudit a comprar i sempre vulguem la d'aquesta nova col·lecció que, per desgràcia, encara no té rebaixa. Una de les marques de moda que ho fa és Zara.

 

Als seus establiments ja és poca la roba de rebaixes que queda, de fet, moltes peces es van esgotar poques hores després de sortir a la venda. Per aquest motiu, als establiments Zara i a la seva pàgina web es poden trobar ja més dissenys de la nova col·lecció que no pas de rebaixes.

 

Zara no deixa d'apostar pels clons de luxe

Entre tota aquesta nova roba de Zara, hi ha una peça que destaca per sobre de la resta. Una jaqueta tipus quimono que, sens dubte, és un clon d'una que ja va dissenyar la coneguda marca de luxe Prada. Una peça pràcticament idèntica que els creatius de Zara no poden negar que han dissenyat a partir de la de Prada.

 

La jaqueta de seda estampada amb punys de plomes negres de Prada | Imatge de: Farfetch.

 

La marca de luxe italiana va dissenyar una jaqueta de seda amb un estampat en la qual els protagonistes són els seus punys, que tenen un acabat en plomes negres. Una original creació que també té la seva part tradicional, tenint en compte que es tracta d'una americana amb coll d'esmòquing, butxaques i cinturó lligat que li aporta un estil molt oriental. El seu preu en algunes plataformes de luxe, com és, per exemple, Farfetch, és de 1.850 euros.

 

Zara posa el disseny de Prada a l'abast de tothom

Aquesta jaqueta és una creació de Prada que, pel preu que té, molt poques persones es poden comprar, però Zara n'ha fet una versió molt similar i molt més assequible. Es pot trobar a la pàgina web de la marca i també a les seves botigues.

 

Culotte fluït estampat de Zara, per 29,95 euros. | Imatge de: Zara.

És un disseny gairebé idèntic, amb plomes negres al final de les mànigues, d'estil quimono i amb tela setinada, també amb butxaques i cinturó lligat. L'única diferència que se li pot trobar és el color del seu estampat, mentre la de Prada tenia un estampat de cercles blau fosc i granat, el de Zara és blau clar i mostassa.

 

L'altra gran diferència és el preu, el de Zara és un producte 'low-cost' que es pot aconseguir per només 69,95 euros. A més, una altra de les coses a destacar és que la marca d'Inditex ha dissenyat també uns pantalons per crear el conjunt i que es poden comprar per 29,95 euros. D'aquesta forma es pot crear un look per no passar desapercebuda en cap tipus d'esdeveniment important.

 

Culotte fluït estampat de Zara, per 29,95 euros. | Imatge de: Zara.