Zara té un vestit que triomfarà aquest estiu i que costa menys de 16 euros

Un vestit de tirants fins bàsic que es convertirà en tendència aquesta temporada 2021 per la seva versatilitat i comoditat

 Els vestits sempre triomfen per la seva versatilitat i comoditat i, per tant, és la peça ideal per a l'estiu. A més, podem trobar-los en format mini, midi i maxi, segons els gustos de cada persona. Però aquesta temporada sembla que s'imposarà el disseny midi.

De fet, si consultem els catàlegs 'online' de diverses botigues de moda, podem veure que predominen els vestits midi amb diferents tipus d'estampats florals, però també en colors llisos. Per si no n'hi hagués prou, aquests vestits ajuden a realçar el pit i embelleix la zona de la clavícula.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El vestit de Zara que voldrem portar aquest estiu

Et parlem d'un vestit bàsic de tirants fins i escot de pic que només costa 15,95 euros i que està disponible en tres colors: taronja, negre i rosa clar. És més, aquests colors destaquen el bronzejat i, fins i tot, ajuden a estilitzar la figura. 

Zara té el vestit que triomfarà aquest estiu i costa menys de 16 euros
Vestit de tirants prims color taronja i rosa clar | ZARA

Afortunadament, el tirant d'aquest vestit és molt còmode, ja que en moltes ocasions ens trobem amb tirans que ens cauen o ens queden massa ajustats. En canvi, aquest vestit ens ofereix un llarg ideal del tirant perquè sigui còmode i quedi ben ajustat.

Zara té el vestit que triomfarà aquest estiu i costa menys de 16 euros
Vestit negre de tirants prims | ZARA

Malgrat que el color negre no ressalta el bronzejat, ens facilita les combinacions i que els complements i accessoris siguin els protagonistes del 'look'.


D'altra banda, el format midi és la tendència de la temporada, permet donar-li un toc d'elegància a una peça molt casual. És el llarg preferit de la reialesa, però també del 'street style'.

Versàtil i en tendència

Sens dubte, el vestit de Zara triomfarà aquest estiu perquè es tracta d'una peça que s'ajusta a tots els cossos. A més, com t'avançàvem, es pot combinar amb qualsevol classe de calçat, des de sandàlies fins a sabatilles esportives, i fins i tot es pot lluir amb una samarreta bàsica blanca.

Hi ha vestits que es viralitzen per complir tots i cadascun dels requisits que marquen les passarel·les de la temporada. D'altres, per ser els bàsics que mai passaran de moda i que, a més, es fan virals a Instagram. 

No cal dir que Instagram s'ha convertit en la xarxa ideal per als amants de la moda, ja que permet buscar inspiració d'estilismes i lluir els teus 'looks'. És per això que quan una peça es fa viral a Instagram, podem vaticinar amb certa seguretat que estem davant d'una tendència de temporada. Aquest és el cas de les peces de Zara, que sovint  triomfen dins les nostres fronteres i, fins i tot, internacionalment. 

Zara és una de les botigues de moda amb més seguidors en l'àmbit internacional. Els seus dissenys sempre triomfen i les 'influencers' fan tot el possible per vestir amb les peces d'Amancio Ortega. No esperis gaire en comprar el teu vestit i llueix de figura aquest estiu.


Comentaris

envia el comentari