TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

URGENT

🔥 Un home de 77 anys pateix cremades greus en un incendi al Baix Penedès

Impactant atac d’un bisó a una nena a un parc nacional dels Estats Units

Els fets van tenir lloc a Yellowstone (EUA) després que un grup de persones rodegés i fotografiés al mamífer durant vint minuts i a molt poca distància
Després de la impressionant caiguda, la nena va acabar ferida a l’hospital sense conseqüències greus | Cedida

 

A la majoria de parcs nacionals hi ha recomanacions sobre la distància que s’ha de mantenir amb els animals i la forma d’interactuar amb aquests. L’àrea protegida de Yellowstone, concretament al punt d’observació d’’Old Faithful Geyser’, als Estats Units, disposa d’aquests consells i no es van respectar. Fins al punt que una nena de nou anys va patir l’atac d’un gros bisó, que la va llençar molts metres sobre el terra, mentre els seus amics o familiars corrien horroritzats.

 

Tot i que els treballadors de la zona havien informat de la normativa de seguretat del parc, un grup de desenes de persones no va complir les ordres i va rodejar i fotografiar al mamífer durant vint minuts, apropant-se el màxim possible.

 

Després de la impressionant caiguda, la nena va acabar ferida a l’hospital sense conseqüències greus. Mentrestant, la direcció del parc nacional de Yellowstone investiga el que va succeir. Per una banda, Hailey Dayton, una treballadora de l’àrea protegida, va difondre un vídeo del succés per defendre als animals salvatges, explicant: «Això és el que succeeix quan perjudiques la vida salvatge i no tens al cap l’espai de l’animal».

 

Per altra banda, la membre de l’equip de treball de la zona, va defensar la nena i va criticar l’actitud dels pares que van córrer sense defendre la seva filla en el moment de l’atac: «Com podeu veure, ells es salven i no pensen en ella. Estic indignada».

 

El succés no és un cas nou

Aquest succés no es tracta d’un cas nou, ja que l’any 2018, una altra dona de 59 anys va ser atacada per un bisó en un punt proper al parc nacional de Yellowstone, a causa de desobediència dels visitants. En aquest cas, els consells eren que si els turistes es trobaven amb aquest animal, la distància recomanada hauria de ser de 23 metres, i si es tractaven d’un ós o un llop, la distància hauria de ser de més de 90 metres.

També et pot interessar: