rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Catalunya és «un dels tres grans focus del país» on es poden veure ovnis

El periodista Enrique Vicente de Martin ha explicat una sèrie de factors que fomenten la seva teoria
Imatge d'arxiu d'un ovni | Cedida

 

Catalunya és una terra molt prolífera. Tots i cadascun dels racons del país gaudeixen de milers d’aspectes diferencials i que criden l’atenció de tot el món. Ja sigui per l’arquitectura, la gastronomia o la cultura, Catalunya porta anys a escena i atraient turistes procedents de tot arreu.

 

Ara, però, Catalunya podria sumar un atractiu d’allò més sonat: els ovnis. De fet, el periodista Enrique Vicente de Martín, especialitzat en fenòmens estranys, ha revelat que el recorregut que transcorre entre Catalunya i Mallorca és un dels nexes on s’ajunten més concentracions d’objectes no identificats.

Catalunya, entre els tres grans focus d’ovnis  

Vicente de Martin, de fet, es basa en un estudi que aquest va dur a terme durant els anys 80. Així mateix, el relat del periodista espanyol, que va ser entrevistat ahir al programa ‘Cuarto Milenio', explica que molts dels pilots d’avió que va entrevistar en aquella època es referien a Catalunya.

 

Segons el periodista esmentat, la majoria de les concentracions entre pilots i objectes no identificats se centra en tres grans zones del Mediterrani: Catalunya-Mallorca, el Golf de Cadis i Canàries.

 

Així mateix, aquest esmentava que Catalunya era un punt important d’aquest fenomen paranormal, ja que és «un dels tres grans focus on els pilots d’avió veuen més ovnis». El relat, però, no s’aturava aquí. Martin, finalment, explicava que aquests objectes es podien veure entrant i sortint del mar.

 

Un avió, en una imatge d'arxiu | American Airlines

 

L’estudi de Vicente de Martín, al detall

Durant la dècada dels vuitanta, Enrique de Vicente Martin, periodista i escriptor, va entrevistar a diversos testimonis d'aquests successos i va analitzar aquests fenòmens.

 

Aquest relatava, a més, que un dels casos més extraordinaris es va produir en 1976, quan un ovni va ser vist i posteriorment perseguit per dos avions a Teheran. En aquell cas, un pilot va veure un objecte petit i va optar per perseguir-lo en creure que es tractava d’un míssil.

 

Aquest, finalment, explicava que basava l’estudi en el relat de més de 150 membres de l’aviació espanyola que havien viscut algun d’aquests fenòmens.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris