ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Les conspiracions de la Lluna

Després d’anys de debats, l’arribada a la Lluna segueix sent un dels afers amb més teories de la conspiració
La Lluna ha fascinat a la humanitat des de fa segles | cedida

 

La Lluna ha fet volar la imaginació de la humanitat durant segles. L’hem venerat, l’hem estudiat i fins i tot l’hem desitjat. Finalment, el 21 de juliol de 1969, el cosmonauta Neil Armstrong va fer realitat el somni de molts i va trepitjar la Lluna per primer cop… O no?

 

En l’àmbit de les conspiracions, la missió de l’Apollo 11 ha estat el fet històric més qüestionat. Tot s’ha posat en dubte: des de les imatges gravades durant l’allunatge fins a l’existència del propi satèl·lit. A través dels anys desenes d’experts i personatges foscos han presentat arguments que rebatien aquesta gran fita de la humanitat. Alguns han aportat proves, altres asseguren que la millor prova és el sentit comú.

 

Buzz Aldrin a la Lluna en la missió Apollo 11 | NASA

 

Per això us volem exposar les cinc millors i més curioses teories sobre l’allunatge:

La gran pel·lícula

Sens dubte aquesta és la teoria més coneguda i estesa de totes. Segons aquesta idea, les imatges mostrades en centenars de televisions de tot el món eren en realitat un muntatge cinematogràfic. Una trama especialment dissenyada pel govern dels Estats Units i dirigida, ni més ni menys, que per Stanley Kubrick.

 

La conspiració diu que Stanley Kubrik va ser el director del muntatge | Cedida

 

Les raons per les quals s’hauria realitzat aquesta farsa no són tan clares. Alguns conspiranoics pensen que els Estats Units necessitaven guanyar la Guerra Freda a la Unió Soviètica a qualsevol preu. Altres, en canvi, asseguren que a la Lluna hi ha alguna cosa que no ens volen mostrar.

 

La merla roja

Aquesta teoria, creada i exposada per Juan José Benítez al seu programa televisiu ‘Planeta Encantado’, no nega en cap moment l’arribada de l’home a la Lluna. Però posa sobre la taula una idea interessant: les autoritats, amb la complicitat de la NASA i els astronautes, van ocultar informació i evidències molt importants.

Les explicacions de Benítez porten inequívocament a la conclusió que el satèl·lit terrestre està farcit d’edificis de grans dimensions: ell parla de naus gegantesques construïdes per antigues civilitzacions extraterrestres. De ser cert suposaria un dels xocs més grans mai viscuts per la humanitat, i per això el govern a l’ombra oculta totes les proves.

 

La Terra plana i la lluna lluminosa

El terraplanisme és el nou tema conspiranoic de moda. Amb una popularitat poc vista en aquest àmbit, la idea que la Terra és plana ha sorgit amb molta força entre un nombrós grup de persones. Naturalment els terraplanistes tenen molt a dir sobre el cosmos, i especialment la lluna.

 

Alguns terraplanistes asseguren que la Lluna té forma de disc | Cedida

 

Hi ha diferents corrents dins el terraplanisme i no totes creuen el mateix, però la base és comuna: asseguren que la Terra és plana i es troba sota una gran cúpula de plasma. La Lluna i el sol, ambdós astres de mida semblant segons aquesta teoria, es mantenen en rotació sobre els nostres caps.

 

Una altra versió suposa que la Lluna és un disc pla. A l’astre també se l’hi atribueix lluminositat interna i cert grau de transparència. Aquest seria el motiu real pel qual mai s’ha pogut veure la cara oculta de la Lluna des del nostre planeta.

L’holograma

Aquesta és una de les explicacions més sorprenents de la conspiració lunar. Certs investigadors asseguren que la Lluna no existeix i que, en realitat, el què veiem és un holograma creat pel gran poder a l’ombra que controla les nostres vides i la nostra realitat.

 

Les raons per dur a terme tan titànica tasca són moltes i diverses. Alguns teòrics apunten que aquest fals satèl·lit és una eina de control mental. Altres creuen que s’utilitza per ocultar algun secret: l’autèntica Lluna, destruïda per una guerra interplanetària, o envaïda per una altra espècie; o fins i tot s’hi podria amagar un planeta sencer darrere, com el Planeta X, també conegut per alguns com Nibiru.

 

Lluna artificial

L’última teoria que volem exposar és potser la més propera a la ciència-ficció. La Lluna va ser construïda i situada a l’òrbita de la Terra per una raça alienígena. El reconegut conspiranoic David Icke va més enllà i afirma que la Lluna és en realitat una gran nau d’una altra espècie.

 

El periodista David Icke és una important figura de la conspiració | Youtube

 

Les moltes i beneficioses condicions que fan del nostre satèl·lit el company espacial perfecte, creen la base d’aquesta explicació. Els beneficis que provoca la Lluna sobre la Terra són molts i la sospita que no siguin casuals existeix. Per descomptat els governs ho sabrien i ens ocultarien la veritat amb mentides.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris