rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Fantasmes a l’estadi

Un vigilant de seguretat ha capturat en vídeo la suposada aparició d’un fantasma als vestuaris d’unes instal·lacions esportives de Buenos Aires
Una estranya ombra atemoreix el vigilant nocturn d'un centre esportiu a Buenos Aires | Cedida

 

La fascinant i aterridora figura del fantasma ha estat present durant tota la història de la humanitat. Morts errants que no troben descans o éssers del més enllà que vénen a mortificar els vius.

 

La seva presència ha glaçat la gent en cases particulars, palaus, teatres, magatzems i desenes d’altres edificis. Però el que no és tan comú és que sorgeixi un espectre en un camp de futbol.

 

Això és el que suposadament ha succeït a l’Estadi Tomás A. Duco de Buenos Aires, llar de l’equip de futbol Huracán. Segons les primeres informacions, un dels seus vigilants de seguretat del torn de nit va experimentar fets que el van deixar esgarrifat. Sorolls, moviment d’objectes i tancament de portes sense aparent explicació es van succeir durant les hores de vigilància.

 

 

Davant un fort soroll que provenia dels vestidors el treballador va decidir posar en marxa la càmera del seu dispositiu mòbil per obtenir proves. El resultat és sorprenent: una porta obrint-se i tancant-se sense que es pugui observar ningú al seu voltant i, el què més ha impactat als espectadors, una ombra amb forma humana que travessa amb rapidesa el vestuari.

 

Per descomptat el vídeo ha esdevingut viral, apareixent en tots els mitjans argentins i aconseguint milers de visualitzacions.

La negativa del Club

El Club Atlético Huracán, originari del barri de Parques Patricios de Buenos Aires, ha negat rotundament que aquestes imatges pertanyin a les seves instal·lacions. En canvi, els portaveus del club asseguren que aquestes provenen d’un espai en obres prop de l’estadi. Així i tot, alguns dels aficionats argentins creuen que es tracta d’una evasiva de l’Huracán davant de les possibles reaccions negatives dels seus seguidors.

 

La ciutat de Buenos Aires està plena d'històries d'aparicions | Cedida

 

De moment no ha aparegut encara en cap mitjà el vigilant que va viure aquesta aterridora experiència, i per tant no es coneix quina és la seva versió dels fets. Per a molts dels investigadors que estan estudiant el cas això podria indicar que les gravacions no són tan clars com sembla a primera vista.

Fraus i polèmiques

Aquest tipus de gravacions han esdevingut molt comunes en l’última dècada. L’aparició dels telèfons mòbils amb càmera ha popularitzat el vídeo, fent possible que qualsevol persona pugui enregistrar el què està vivint.

 

Per descomptat aquesta accessibilitat també ha aguditzat l’enginy i picaresca de certes persones que, aprofitant els recursos tecnològics, han creat fraus i enganys al voltant dels temes paranormals. En alguns casos amb resultats sorprenents.

Hi ha exemples de fantasmes capturats per les càmeres que han fet la volta al món i, tot i que s’assegura són falsos, encara hi ha gent que té dubtes. Seria el cas de la famosa gravació dels fantasmes de Gettysburg.

 

En altres ocasions l’explicació podria ser més senzilla i innocent, com el vídeo de l’escola Deerpark, prop de Cork, a Irlanda. Coincidint amb les activitats de Halloween del centre, van llençar aquest vídeo tan sorprenent. Això sí, fins i tot després de fer-se viral i voltar per tot el món, els seus responsables encara no n’han desmentit la veracitat.

 

Les clàssiques històries de fantasmes s'han actualitzat convertint-se en vídeos virals | Cedida

 

Però hi ha ocasions en les quals el muntatge és massa evident i els recursos i l’habilitat del perpetrador no permeten creure el que s’està veient. I tot i que l’esforç és d’admirar, no és fàcil creure que un àngel va caure del cel a Jakarta, Indonèsia.

 

Encara no hi ha prou detalls per saber si ens trobem davant una prova real o no del fenomen de les aparicions. Del que no hi ha dubte és que els fantasmes i les gravacions que en demostren la seva existència són fascinants, i que sempre que apareix un nou vídeo o imatge es fa viral.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris