Tots els detalls de la Casa de la Mort, amagada a Tarragona

Alguns testimonis asseguren que en entrar senten calfreds, els envaeix el sentiment de tristesa, els pressiona el cap i se'ls tapen les orelles

La Casa de la Mort. Foto: Rastreadores de Fantasmas.

 

Als boscos propers als barris de Sant Pere i Sant Pau i al de Sant Salvador de Tarragona s'hi troba amagat un edifici abandonat que ha estat fruit de múltiples llegendes urbanes. A les seves parets s'hi poden llegir centenars de noms de persones que l'han visitat desafiant la creença que qualsevol que visiti aquell lloc serà víctima d'una maledicció. Es desconeix el veritable origen d'aquest immoble i molts dels qui viuen per aquella zona creuen que es tracta d'un convent de monges abandonat. Des de Rastreadores de Fantasmas, detallen que podrien haver-se produït suïcidis, activitats satàniques, rituals i cerimònies i que tot plegat fa que qui s'hi acosti rebi una maledicció. El que sí que és veritat és que del sostre de la segona planta hi pengen dues sogues que daten de l'any 1850.

Alguns testimonis que hi han anat asseguren que «en entrar se senten calfreds, t'envaeix el sentiment de tristesa, et pressiona el cap i se't tapen les orelles». Els qui creuen en els fenòmens paranormals no descarten que n'hi hagi i, tot i que no es coneix res del que hi va passar a dins, els habitants propers s'hi refereixen com la Casa de la Mort, sense saber com justificar el perquè.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris