Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
TS

Més de 10.000 persones s'inscriuen a l'anunciada acció de Tsunami Democràtic al Camp Nou

El moviment d'índole independentista pretén fer visible al món la situació d'excepcionalitat que viu el país

Estelades i pancartes al Campu Nou
Tsunami Democràtic ha demanat mobilització de cara el 18 de desembre al Camp Nou | EFE

Tsunami Democràtic ha publicat un avís al seu compte de Twitter en què comptabilitza en  «més de 10.000 persones» els inscrits per l'acció del pròxim 18 de desembre  amb motiu de la celebració del Clàssic al Camp Nou. «Amb 'la força de la gent' aconseguirem fer visible als ulls de tot el món la situació d'excepcionalitat que viu el país», ha avançat el moviment. 

El contigut de l'actuació és una incògnita

El passat divendres, 29 de novembre, Tsunami Democràtic va demanar als socis i aficionats amb entrada pel partit que confirmessin la seva assitència a través de l'aplicació de mòbil del moviment. Per al moment, de l'acció no se'n sap gaire, però; ara bé, la transcendència a nivell mundial i mediàtica que té l'enfrontament entre el Barça i el Madrid és —tal com consideren— una oportunitat per expressar-se.

«Tsunami Democràtic no proposa l'exhibició d'una pancarta sinó fer evident, a les grades i al camp, la situació d'excepcionalitat que viu el país», anunciava considerant que «la crida al diàleg és un valor universal assumit per una majoria social. Així mateix, el moviment creu que «també ho hauria de ser pel FC Barcelona i el Reial Madrid CF».

També et pot interessar...