rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els 14 detinguts en el desallotjament dels CDR encadenats al TSJC continuaran aquesta nit a la comissaria

Un total de 14 membres han estat detinguts aquest matí pels Mossos d'Esquadra
Els membres del CDR, davant els Mossos | CatalunyaDiari.cat

 

Novetats importants per les 14 persones detingudes en el desallotjament dels activistes dels CDR que s'han encadenat aquest matí davant la porta principal del TSJC. Els detinguts pels Mossos, de fet, continuaran durant pròxima nit a la comissaria barcelonina de les Corts, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

 

D'altra banda, un altre grup de persones han seguit concentrades al llarg d'aquest vespre davant la comissaria en solidaritat amb els detinguts. Des dels CDR, així mateix, han assegurat que passaran aquesta nit davant la comissaria citada dels Mossos d'Esquadra. Al·leguen també, que no marxaran de les dependències policials fins que s'alliberin als detinguts.  

 

 

 

Des de les vuit del matí, al peu del canó 

La policia ha desbloquejat la porta del Palau de Justícia al voltant de les nou del matí. Des d'una hora abans, s'ha iniciat la concentració a les portes de l'alt tribunal, en la qual els seus manifestants han denunciat «la repressió de l'estat».

 

Un cop desenvolupada l'actuació policial, els concentrats s'han assegut davant dels agents. En aquell moment, els efectius de seguretat han intentat dissoldre els involucrats, mentre aquests demanaven la «llibertat dels presos polítics», així com donaven suport a l'exmajor dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero.

 

Finalment, la concentració ha arribat al seu punt final amb l'atenció del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) cap a un ciutadà, aliè a la protesta ciutadana, «per un tema mèdic». De la mateixa manera, els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció de les 14 persones citades, les quals s'han traslladat a la comissaria de la Travessera de les Corts

 

Els detinguts, finalment, passaran la nit d'aquest divendres, 23 de febrer, en aquesta comissaria. 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris