250 antiavalots més desplaçats a Barcelona per la visita de la Família Reial

Des de la sentència del procés, s'han desplaçat a Catalunya més de 2.500 agents policials

S'han desplaçat 250 antiavalots més a Barcelona per reforçar la seguretat per la visita dels reis
S'han desplaçat 250 antiavalots més a Barcelona per reforçar la seguretat durant la visita dels reis | CatalunyaDiari.cat

El pròxim 4 de novembre, la Família Reial viatjarà a Barcelona amb motiu de la celebració dels premis Princesa de Girona on Elionor farà la seva primera visita oficial a Catalunya. De cara a reforçar el dispositiu de seguretat Ícaro, el ministeri d’Interior ha enviat 250 agents antidisturbis de la Policia Nacional més, repartits en cinc grups que s’uniran als 31 que ja havien estat desplaçats a Catalunya després de la sentència del procés, superant els 2.500 agents desplegats juntament amb els de la Guàrdia Civil.

Dispositiu de seguretat per la visita de la Família Reial

Així, segons ha avançat ‘el Periódico’, els nous agents desplaçats formaran part de l’«operatiu específic» activat per la visita a Barcelona de Felip VI i la seva família a partir del pròxim dilluns 4 de novembre perquè l’endemà es durà a terme l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona i, a més, el rei participarà en les activitats que es duran a terme al Palau de Congressos de la ciutat comtal.

Segons han explicat des del ministeri d’Interior, aquest desplegament policial serà «similar» al que es va dur a terme durant el Consell de Ministres celebrat el passat mes de desembre, quan es van mobilitzar 400 agents antiavalots de la Policia Nacional. De la mateixa manera que en aquell moment, els Mossos d’Esquadra seran els encarregats del primer cinturó de seguretat i, en cas que fos necessari, els ajudarien els antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.

També et pot interessar...


Comentaris
jbm
Fragment del que planteja a Felip IV el Comte Duc de Olivares, en el Gran Memorial secret de 1624, ..... 3) “Aunque con medio no tan justificado, però el más eficaç, sería hallándose V M con esta fuerza que dije, ir en persona como para visitar el reino... y hacer que se ocasione algún tumulto popular grande, y con este pretexto meter a la gente, y con ocasión de sosiego general y prevención de adelante, como por nueva conquista asentar y disponer las leyes en conformidad de Castilla

envia el comentari