rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

El 43% dels espanyols creu que Mariano Rajoy no hauria d'haver convocat eleccions el 21 de desembre

A més, el 45,4% de la població creu que l'aplicació de l'article 155 ha estat incorrecta
Gairebé un 45% dels espanyols creu que l'aplicació de l'article 155 de Mariano Rajoy ha estat incorrecta   | CatalunyaDiari.cat

 

Ja han passat dues setmanes des que es van celebrar les eleccions del 21 de desembre al Parlament de Catalunya, que el president Mariano Rajoy va convocar immediatament després de l'aplicació de l'article 155, però sembla que la situació està lluny de solucionar-se. I sembla a qui tota aquesta situació li genera més problemes és al mateix president espanyol. I és que, després dels desastrosos resultats obtinguts pel PP català en els comicis catalans, sembla que a la resta de l'Estat les coses tampoc li van molt bé. 

La meitat dels espanyols no aprova la intervenció de l'autonomia catalana

Segons una enquesta publicada pel diari 'El Español', la meitat dels ciutadans espanyols no aprova ni la intervenció de l'autonomia catalana, a través del conegut article 155 de la Constitució Espanyola, ni tampoc la consegüent convocatòria d'eleccions autonòmiques. En concret, un 50,5% dels espanyols creu que ha estat una decisió encertada, però un preocupant 42,9% no estan d'acord amb la celebració dels comicis, encara que, en el seu moment, aquesta decisió va comptar amb el suport del PP, del PSOE i Ciutadans, mentre que Podem no es va mostrar contrari. 

 

Però això no és tot, ja que l'aplicació de l'article 155 i la posterior destitució del Govern de la Generalitat té dividits els espanyols. Per al 45,3% de la població ha estat una aplicació correcta, mentre que el 45,4% considera que ha estat incorrecta, i la resta no s'han volgut pronunciar. Entre els que aproven l'aplicació, però, també hi ha matisos. Un 13,5% creu que ha estat una mesura «massa dura», mentre que el 20,4% creu que l'aplicació ha estat «massa blanda», i un 11,4% creu que no s'hauria d'haver posat en pràctica. 

 

El 42,9% dels ciutadans espanyols creu que la decisió de convocar eleccions el 21-D ha estat desencertada | CatalunyaDiari.cat

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris