Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal, líder de VOX, en una roda de premsa a Estrasbug, el 14 de gener del 2020

Abascal admet que l'acte a Perpinyà va ser una derrota: «Siguem realistes, van guanyant»

El líder de VOX, però, crida a mantenir-se «ferms» contra els colpistes

Santiago Abascal, líder de VOX, en una roda de premsa a Estrasbug, el 14 de gener del 2020
Santiago Abascal, líder de VOX, ha reaccionat a l'acte de Puigdemont a Perpinyà | ACN

L'acte massiu a  Perpinyà, es calcula que amb 150.000 persones, del Consell per la República va agafar desprevinguts a bona part dels polítics espanyols. Pocs s'esperaven que la rebuda a Carles Puigdemont fos tan multitudinària i potser per això, líders com Santiago Abascal  comencen a valorar que el discurs independentista s'està imposant: «Siguem realistes, estan guanyant». 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Així comentava la presència de l'expresident de la Generalitat  a la ciutat de la Catalunya Nord, acusant Puigdemont de fer una crida «des de França a la guerra civil a Catalunya». El líder de Vox insistia en el fet que estan ordenant al «govern de Sánchez que alliberi els colpistes» i mantenia el seu to de batalla demanat que «siguem ferms, mai venceran».   

Contundent amb les autoritats de Perpinyà

Abascal ha tingut temps per criticar les autoritats franceses, entre les quals es trobava l'alcalde Perpinyà, per rebre «un delinqüent fugit» com  Carles Puigdemont. Tot i això, es preguntava: «Com retreure ara alguna cosa a França?», si  Sánchez «legitima a aquests colpistes» reunint-se amb un «president inhabilitat».

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

També et pot interessar...