Abascal no permet que Évole l'entrevisti: «La meva mare no em deixa»

El líder de Vox bromeja sobre les seves diverses negatives a concedir una entrevista al famós periodista de La Sexta

Imatge d'arxiu de Santiago Abascal
Vox va vetar l'entrada a l'equip d'Évole durant un acte de la campanya electoral andalusa el passat desembre   | EFE

Les entrevistes de Jordi Évole estan sempre en el punt de mira. Bé per les polèmiques cares a les quals posa entre l'espasa i la paret, o bé per les que no aconsegueix que s'asseguin al seu davant. Una d'elles és la de Santiago Abascal, líder de Vox, que s'ha negat tres vegades a concedir una entrevista al famós periodista de La Sexta, tal com confirma la mateixa productora.

El líder de la formació ha volgut confirmar-ho amb unes peculiars paraules a Twitter. «La meva mare no em deixa», escriu el del partit d'ultradreta, afegint que a una mare, «sempre se li ha de fer cas».

Vet a les càmeres d'Évole

El mateix Jordi Évole afirmava a Twitter el passat desembre que Vox havia vetat l'entrada del seu equip en un esdeveniment de la campanya electoral andalusa, tot i que van enginyar-se-les per entrar-hi de totes maneres.

Abascal ha confirmat ara que el periodista cau fatal a la seva mare, tot i que ell mateix ha mostrat en diverses ocasions poca satisfacció davant la feina periodística d'Évole, que ha criticat amb duresa a Twitter, en especial la seva entrevista a Arnaldo Otegui o a líders independentistes.

L'estira-i-arronsa entre Abascal i Évole ha donat peu a un polèmic debat a la xarxa, on s'han compartit tota mena de vídeos i 'memes' en referència a una entrevista que ni s'ha donat ni, pel que sembla, es donarà pròximament. 


Comentaris

envia el comentari