ÚLTIMA HORA

🔥 Els CDR tallen l'A-2 a Lleida amb crema de pneumàtics

Abascal vol declarar l'estat d'excepció a Catalunya per evitar problemes el 10-N

Abascal ha plantejat declarar fins i tot l'estat d'excepció —que es correspon amb l'article 116 de la carta magna— perquè «els col·legis no siguin ocupats per manifestants»
Abascal posa a la taula l'aplicació de l'estat d'excepció després de les protestes a Catalunya | Catalunya Diari

 

El líder de VOX, Santiago Abascal, ha instat el govern espanyol en funcions a aplicar «qualsevol article de la Constitució que sigui necessari» aquest dissabte o diumenge per garantir que els catalans poden votar «amb total llibertat i normalitat» el 10-N.

 

 

Abascal ha plantejat declarar fins i tot l'estat d'excepció —article 116 de la carta magna— perquè «els col·legis no siguin ocupats per manifestants». Segons el president del partit d'ultradreta, a Catalunya hi ha una «emergència nacional» i ha promès que, si aconsegueixen governar, ordenaran «immediatament» la detenció del president de la Generalitat, Quim Torra, per acabar amb el «cop d'estat permanent» que creuen que hi ha a Catalunya.

 

«Serà una batalla molt llarga»

Després del «satisfactori» debat electoral, Abascal ha demanat als seus electors que no es confiïn: «Aquesta serà una batalla llarga», ha dit aquest dimarts al vespre en un acte a Sevilla.

 

«Hem vingut a construir una alternativa majoritària», ha assegurat, i ha dit que «mai llançaran la tovallola» ni renunciaran al que defensen perquè «és el millor per als espanyols». Abascal ha carregat contra la resta de candidats i contra els mitjans de comunicació als quals ha acusat de voler «deslegitimar» VOX.

 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris
H.P.
Pero menudo Cabestro!!!ha promès que, si aconsegueixen governar, ordenaran «immediatament» la detenció del president de la Generalitat, Quim Torra, per acabar amb el «cop d'estat permanent» lo que quiere este animal si que es hacer un golpe de estado...Mucha tristeza de que la gente se crea lo que dice...