Abascal respon Rufián amb contundència després que demani jutjar De los Cobos

La picabaralla s'ha produït a Twitter

Santiago Abascal, durant un míting de Vox.
Santiago Abascal, president de Vox, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

Nova picabaralla a Twitter. Això no seria notícia si no fos perquè l'han protagonitzat dos dels destacats líders a nivell estatal —els portaveus del tercer i el cinquè partit del Congrés dels Diputats: Santiago Abascal, de Vox, i Gabriel Rufián, d'ERC. Tot plegat ha començat aquest migdia, quan Rufián ha valorat a les xarxes socials la destitució del coronel Diego Pérez de los Cobos, que va liderar la polèmica actuació policial del referèndum de l'1 d'octubre de 2017 a Catalunya.

Pérez de los Cobos mereix ser jutjat, segons Gabriel Rufián

«Només cal veure qualsevol imatge de l'actuació policial de l'1 d'octubre per saber que Pérez dels Cobos no mereix ser destituït, mereix ser jutjat», ha dit el portaveu d'ERC a la Cambra Baixa:

Una resposta molt contundent de Santiago Abascal

D'entre els milers de reaccions que han tingut les paraules de Rufián a Twitter, però, ha aparegut Santiago Abascal, el líder de Vox, per dedicar-li una resposta d'allò més contundent. «Es mereix una medalla. Jutjat, ho has de ser tu», li ha etzibat Abascal a Rufián:

Una resposta d'allò més dura per part del portaveu de Vox al Congrés, que ha servit per deixar ben clara la lloança d'Abascal a l'actuació policial de l'1 d'octubre de 2017, i l'opinió expressada en diverses ocasions de «jutjar» els polítics independentistes, com ara Rufián. La visibilitat pública dels dos líders de Vox i ERC al Congrés ha fet que els dos tuits hagin tingut una gran repercussió aquest dilluns a la tarda.


Comentaris

envia el comentari