Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal parlant en un míting

Abascal insulta Rivera: «Estàs malalt. No serveixes ni per difamar, 'caricato'»

El líder de VOX ha respost a les crítiques del de Ciutadans a la formació d'ultradreta en una entrevista als informatius d'Antena 3

Les picabaralles preelectorals entre líders de partits són mítiques i aquesta vegada, gens discretes, en especial entre Albert Rivera i Santiago Abascal, al capdavant de Ciutadans i VOX respectivament. Rivera assegurava en una entrevista als informatius d'Antena 3 «no voler donar més protagonisme a partits que fan propostes com que hi hagi pistoles a casa», preguntat per la importància que està prenent VOX.

Abascal no ha dubtat en escalfar l'ambient a Twitter responent amb contundència i algun insult que altre a Rivera, dirigint-s'hi com a Carlos Alberto, nom amb el qual apareix a les llistes. «Tu sí que estàs malalt. Ets una mentida amb potes», comença la publicació, que acaba amb unes dures paraules: «No serveixes ni per a difamar, 'caricato'».

Tenint en compte que la paraula 'caricato' es defineix als diccionaris com un 'actor còmic que interpreta els papers de bufó' i, a més, significa també 'caricatura o figura ridícula en la qual s'exagera una mica tot', probablement Rivera no tardi en esclatar davant d'unes dures paraules que, de ben segur, tindran resposta.

«El populisme està creixent a tots els racons i és legítim que partits com el de Santiago Abascal plantegin polítiques», deia Rivera, però retraient que es doni importància a un partit amb el qual «hi pugui haver tirotejos a escoles o els gais siguin considerats malalts». Fletxa directa a Abascal, que en una entrevista prèvia a esRadio, havia posat en valor l'etapa de Rivera a Catalunya «lluitant contra el separatisme»

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Com seria l'estrena d'Abascal com a president?

Santiago Abascal s'imagina com a president del govern espanyol i, a més, ha fet pública la primera i immediata mesura que aplicaria: detenir Quim Torra. En una entrevista a esRadio, el líder d'ultradreta assegura que «prendria el control de Catalunya».

Abascal creu que és urgent detenir el president de la Generalitat i «posar-lo en mans de la justícia». I per això, assegura que «surt a guanyar les eleccions». El candidat de VOX a les generals explica que els seus «sondejos interns» el situen per sobre del PP i Ciutadans «a molts llocs». 

  • També pots llegir: Rufián ha assegurat que VOX «és Ciutadans a les quatre del matí»