rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

ÚLTIMA HORA

Ferit crític un nadó de 20 mesos després de caure d'un balcó a Reus

Aboquen bosses de fems a les portes del Palau de Justícia de Tarragona

Els CDR han realitzat una acció reivindicativa aquesta matinada arreu de Catalunya amb pancartes amb el missatge «Merda de justícia»
Han omplert de fems l'entrada del Palau de Justícia de Tarragona | @cdrmestral

 

Aquesta matinada de dilluns, les escales del Palau de Justícia de Tarragona han despertat amb bosses de fems i deixalles. Els responsables d'aquesta actuació han estat els CDR, els quals han difós les imatges a través de les seves xarxes socials. Una acció que s'ha realitzat en diferents jutjats de ciutats de Catalunya, seguint amb les que ja es van fer fa unes setmanes.

 

Omplen de fems l'entrada dels jutjats de Tarragona

Vora les tres de la matinada d'aquest dilluns, 3 de desembre, els CDR Mestral han publicat una imatge a Twitter on es podia veure l'entrada del Palau de Justícia de Tarragona plena de deixalles i bosses de fems, juntament amb cartells on es podia llegir «Merda de justícia». Uns fets que han coincidit amb la decisió d'alguns presos polítics de fer una vaga de fam i, així, denunciar la situació injusta que estan vivint a la presó.

 

 

Els CDR han difós les imatges a través de les seves xarxes socials amb el missatge «Merda de justícia. Ni oblit ni perdó». A més, aquesta l'han acompanyada d'una altra fotografia amb l'escrit «Palau de merda justícia de Tarragona».

 

 

Accions dels CDR en diferents jutjats de Catalunya

Avui algunes localitats de Catalunya s'han despertat amb les portes dels jutjats amb fems i el missatge «Merda de justícia». Rubí, Vic o Vilanova de la Geltrú, entre d'altres, han estat algunes de les ciutats on els CDR també han fet aquestes accions reivindicatives. Així doncs, s'han pogut veure a les xarxes socials missatges com «no acceptem aquesta injustícia espanyola» o «sents pudor? és pudor a merda de justícia»

 

Els CDR han realitzat aquest acte reivindicatiu en diferents punts de Catalunya | @cdrmestral

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris