L'acampada de plaça Universitat, en situació «crítica» després de l'aiguat d'aquesta matinada

El campament ha quedat inundat i necessiten urgentment mantes, sacs, roba, tovalloles, entre altres objectes

L'acampada a plaça Universitat el 11 de novembre de 2019
L'acampada a plaça Universitat el 11 de novembre de 2019 | Catalunya Diari

L'acampada de plaça Universitat a Barcelona assegura que està en situació crítica després de l'aiguat que ha caigut durant la matinada d'aquest dijous 14 de novembre. «La pluja i la calamarsa ens ha inundat el campament».

Així, expliquen que el campament ha quedat inundat i demanen ajuda per refer-lo, com ara mantes, sacs, roba de tot tipus, palets, tovalloles i brides, necessitats inmediates. «Tot i la situació desmoralitzant som fortes i estem treballant dur per restablir la normalitat, però necessitem ajuda urgent», han assegurat des de l'acampada a través de Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris
ton
Iros a vuestra casa para estudiar o trabajar, uy, pero si vosotros no sabeis hacer ninguna de las dos cosas, solo fastidiar y no dejar trabajar a la gente que si quiere hacerlo, así se levanta Catalunya, Trabajando no vagueando.
Andreu
Que us dónen pel cul. Per mi que segueixi ploguent, a vorer si neteja eixa bruticia de campament indepe-feixista.
¡¡Arriba España!!
Desde Barcelona, hasta los cojones de esa gentuza separrata, niñatos pijos, indepenazis, mantenidos de sus papás. Yo me cago en el independentismo cada día cuando voy al baño. Esa basura amarilla y la mugre roja, llevará España a la ruina. ¡¡Arriba España y viva Franco!!

envia el comentari