rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Parlen d’un acord entre l’independentisme i la policia per l’1-O

Segons assegura ‘Anonymous', els serveis d’intel·ligència espanyols haurien sabut, en tot moment, on es trobaven les urnes per l’1-O | També s'acusa Espanya i Rússia de 70.000 atacs informàtics al Consell per la República
La Policia Nacional carregant contra els manifestants durant la jornada de l'1-O | CatalunyaDiari.cat

 

Els serveis d’intel·ligència espanyols haurien sabut, en tot moment, on es trobaven les urnes per l’1-O. Segons assegura ‘Anonymous’, hi havia una estratègia compartida entre Catalunya i Espanya per bloquejar el referèndum que se’n va anar en orris quan l’independentisme va sortir al carrer per defensar els col·legis electorals el dia abans de la celebració de les votacions.

 

D’aquesta manera, i sempre segons afirma el bloc citat, s’hauria arribat a un acord per la celebració i coetani fracàs del referèndum. Un dels alts càrrecs de l'independentisme, en aquesta línia, hauria alertat d'on es trobaven les urnes a la policia espanyola, per a la seva posterior intervenció. 

 

 

L'objectiu d'anul·lar el Consell per la República

La mateixa font revela, al fil de la qüestió, que anul·lar el Consell per la República —eix polític establert entre Catalunya i Bèlgica— és un dels objectius cabdals que es va assolir durant una cimera entre Espanya i Rússia. Expliquen també que el Consell ha rebut una sèrie de ciberatacs, orquestrats la majoria a través d'aquest pacte assolit entre els serveis espanyols i russos. 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris