Diversos actors del 'Polònia' visiten els presos sobiranistes a Lledoners

Queco Novell, Agnès Busquets i Fermí Fernández van acudir ahir a la presó de Lledoners per visitar Raül Romeva, Oriol Junqueras i Joaquim Forn

Queco Novell, Agnès Busquets, Fermí Fernández i el periodista Marí Farrero, a Lledoners
Queco Novell, Agnès Busquets, Fermí Fernández i el periodista Marí Farrero, a Lledoners | CatalunyaDiari.cat

Els actors de ‘Polònia’ van tenir ahir un gest d’allò més entranyable amb els seus imitats. Queco Novell, Agnès Busquets i Fermí Fernández van acudir ahir a la presó de Lledoners per visitar Raül Romeva, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Segons va publicar el periodista Martí Farrero, que també formava part de la comitiva, els actors de l’exitós programa de TV3 els polítics els van traslladar que «estan bé, forts i determinats».

«Ens demanen que ens cuidem tots. Ens ho diuen ells a nosaltres...», va relatar el mateix periodista sobre la visita als presos independentistes al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada.

 

El ‘Polònia’, a Lledoners

No és el primer ‘homenatge’ dels actors del programa als presos independentistes. Aquests, de fet, ja han recordat en moltes altres ocasions els polítics que interpreten a la sàtira, tot i que ahir van fer un pas més enllà anant-los a visitar.

Els presos conviden Arrimadas i Albiol per comprovar si tenen «privilegis»

Els presos sobiranistes han convidat Inés Arrimadas, de Ciutadans, i Xavier Garcia Albiol, del Partit Popular, a la presó perquè comprovin si tenen «privilegis». Ambdós líders unionistes han destacat al llarg de les darreres setmanes que els encausats pel procés tenen unes condicions d'excepció als seus centres penitenciaris

«Per les afirmacions que els hem sentit dir a través dels mitjans de comunicació, és evident que vostès només poden parlar des del desconeixement. Per aquest motiu, i en la mesura que vostès són càrrecs institucionals facultats per visitar un centre penitenciari si ho desitgen, ens agradaria que ens visitessin a Lledoners, on podran comprovar de primera mà si som uns presos amb privilegis, bé sigui parlant amb nosaltres mateixos, bé sigui parlant amb altres interns del centre amb els quals convivim diàriament», han explicat.


Comentaris

envia el comentari