TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Acusen Ciutadans d'estacionar una furgoneta en una plaça de discapacitats a Girona

El vehicle estava aparcat a una plaça reservada per a persones amb discapacitat
Imatge de la furgoneta aparcada a una plaça de discapacitats | Twitter

 

Una furgoneta de la formació política de Ciutadans (C's) ha provocat una picabaralla entre els internautes pel lloc on, suposadament, estava estacionada. A Twitter, l'usuari @Colonos (C's), publicava com un vehicle amb el logo taronja estava aparcat en una plaça reservada per a discapacitats en un pàrquing de Girona.

Aquest tuit ha provocat moltes respostes a les xarxes: segons l'usuari @LoMascarell, el vehicle aparcat estava ocupant aquesta plaça sense tenir l'adhesiu de discapacitat. Per una altra banda, l'usuari @RamonGarcia00 explicaba que la imatge podria estar manipulada i demanava la identitat de l'autor de la fotografia. 

 

 

 

La furgoneta obre el debat sobre la independència 

Al mateix moment, Fran Hervías, secretari de l'organització de Ciutadans, publicava un tuit on es podia veure el mateix vehicle amb algunes marques que mostraven que uns desconeguts el volien fer mal bé. Al missatge es llegia: «Intenten destrossar la nostra furgoneta aparcada a un pàrquing de Girona. Els dels somriures intentant intimidar-nos i silenciar-nos». Tot seguit també feia una al·lusió als ninots que van aparèixer cap per avall a la C-17.

 

Moltes persones han criticat la postura antiindependentista de la formació taronja, mentre que uns altres s'han fixat en el detall de l'aparcament de la furgoneta. De moment, el tuit d'Hervías ja compta amb més de 200 de comentaris, més de 960 'M'agrada' i 965 retuits.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris