IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Acusen el diari 'El Mundo' d'inventar-se una entrevista als sogres de Puigdemont

La periodista romanesa, Simona Danda, que va acompanyar el reporter espanyol a casa dels pares de Marcela Topor, ha sigut qui ha fet la denúncia

Imatge de la crònica del diari 'El Mundo'
Imatge de la crònica del diari 'El Mundo' | El Mundo

La periodista romanesa, Simona Danda, ha explicat al seu diari que la crònica que el diari ''El Mundo' va fer sobre els sogres de Puigdemont és una «fabricació». Simona va ser qui va acompanyar al responsal del diari espanyol a casa dels pares de la dona de Carles Puigdemont, a sis hores de la ciutat de Bucarest, el que significa que sap, perfectament, què va passar i què van dir els pares de Marcela Topor. La periodista afirma al seu diari que el reporter espanyol no va arribar a entrar a casa ni va entrevistar ningú, contràriament al que es va publicar a la crònica de 'El Mundo' on es narra que els conviden a dins i que, fins i tot, els ofereixen 'tzuica', un licor local de pruna, segons publica el diari 'Ara'. 

Danda també senyala que en les fotografies publicades pel mitjà espanyol, els sogres de Puigdemont vesteixen exactament igual que en un article que publicaven un any i mig enrere, però que han modificat artificialment els colors de la roba. La periodista, que es va quedar de pedra en saber que sortia signant també en l'article quan ella no havia escrit ni una línia, diu que l'objectiu de l'article de 'El Mundo' era denigrar la dona del president de la Generalitat retratant-la com assídua a la bruixeria.

A més, Danda afegeix que la descripció que el reporter espanyol fa del barri és irreal, i que el que es volia era fer veure que els Topor viuen en un territori sinistre. Tanmateix, algunes de les cites que apareixen no són certes, ja que segons la periodista romanesa, no hi va haver cap entrevista i ha reafirmat que els pares de Marcela Topor «han deixat clar que no volen parlar de la seva filla o de la situació del seu gendre». 


Comentaris

envia el comentari