Ada Colau podria haver acabat la carrera d’una «manera fàcil»

Les xarxes socials fan broma i es pregunten què no li ha passat a l’alcaldessa de Barcelona
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona sembla tenir el costum de posar-se com a exemple sempre que hi ha un tema a tendències, però al final ha acabat cansant els usuaris de les xarxes socials que han fet humor sobre la qüestió.

 

Per exemple, durant el dia de l’orgull LGBTI, Colau va dir que era bisexual; va voler mostrar empatia cap a la ciutadania afirmant que li havien augmentat 300 euros el lloguer; i, quan es va publicar la sentència de ‘La Manada’, va assegurar que ella també va patir una agressió sexual en el passat.

 

Per una altra banda, l’alcaldessa va explicar que l’aniversari de la mort de l’anarquista Salvador Puig Antich coincidia amb el dia en el qual va néixer ella mateixa. A més, també va assegurar que s’havia plantejat deixar la política només unes hores després que sortís a la llum la dimissió de Xavier Domènech, company seu.

 

Podria haver estudiat d’una «manera fàcil»

Ara, el que ha fet saltar les xarxes socials ha estat les declaracions que Colau va fer durant aquest dijous, 13 de setembre, en una entrevista a TV3, on va revelar que la directiva d’una multinacional li va oferir l’oportunitat d’acabar d’una «manera fàcil»la carrera de Filosofia, de la que només li resten alguns crèdits de lliure configuració.

 

Colau no va donar més detalls ni va mostrar cap intenció de començar alguna acció legal en contra d’aquesta denúncia que va fer, però d’ençà de les seves paraules el seu nom va acabar sent ‘Trending Topic’ a Twitter.

 

 

Centenars de missatges han estat publicats a les xarxes socials amb l’alcaldessa com la protagonista en un paper decisiu enmig dels moments més importants de la nostra història, com per exemple en la creació de l’univers o en el descobriment d’Amèrica. Entre tots van aconseguir que les etiquetes #aAdaTambién o #CuelameOtraColau es convertissin en tendència.

 

 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari