Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ada Colau, en un ple a l'Ajuntament de Barcelona l'any 2019.

Mal exemple d'Ada Colau: l'enxampen sense mascareta i sense mantenir la distància social

L'alcaldessa ha estat fotografiada conversant amb una altra persona en un carrer de la capital catalana

Ada Colau, en un ple a l'Ajuntament de Barcelona l'any 2019.
Una imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. | ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha donat un mal exemple a la ciutadania, sent caçada als carrers de Barcelona, parlant amb una altra persona a la via pública sense mascareta i sense guardar la distància social vers la seva interlocutora. La fotografia de l'alcaldessa de la ciutat comtal, incomplint la normativa que es preveu per a la situació d'emergència sanitària que viu el país, ha corregut aquest dimecres per les xarxes socials.

La fotografia ha provocat cert rebombori a Twitter, on alguns usuaris han demanat explicacions a Ada Colau pel seu comportament que no respecta les mesures de seguretat imposades per les autoritats, mentre que altres preguntaven a l'alcaldessa de Barcelona si la imatge era real o 'fake news'. Un tercer grup, però, s'han dedicat a criticar Colau pel seu aspecte físic amb comentaris bastant desagradables.

Nova polèmica d'Ada Colau en pocs dies

La polèmica sobre aquesta fotografia, en què se la veu sense respectar el distanciament social i sense mascareta, no és la primera que viu l'alcaldessa Colau en els últims dies. La setmana passada, sense anar més lluny, va haver d'anunciar la cancel·lació dels concerts als balcons 'Barcelona, ens en sortirem', després de l'allau de crítiques rebudes i que alguns artistes que havien de participar es desmarquessin, finalment, de la iniciativa.