Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Ada Colau es presentarà a la reelecció per l'alcaldia de Barcelona

L'actual alcaldessa de Barcelona ha confirmat que vol tornar a ser alcaldessa de Barcelona per En Comú-Podem i ja ha formalitzat la seva candidatura

Ada Colau formalitza la seva candidatura per tornar a ser alcaldessa de Barcelona
Ada Colau formalitza la seva candidatura per tornar a ser alcaldessa de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Valls, Mascarell, Maragall i ara Ada Colau. L'actual alcaldessa de Barcelona ha confirmat que vol tornar a ser alcaldessa de Barcelona  per En Comú-Podem i ja ha formalitzat la seva candidatura. 

«La nostra il·lusió és presentar-nos per aconseguir una majoria més àmplia.  Esperem treure millor resultat que en el mandat anterior», ha comentat l'actual alcaldessa de la ciutat comtal a CatalunyaRàdio. Ara, doncs, caldrà veure quina estratègia traça la política de Podem i si, com preveuen molts, opta per pactar amb ERC i PSC per combatre la figura de Manuel Valls

Valls, el principal 'enemic' de Colau

Manuel Valls serà el principal contrincant de Colau en la pugna per l'alcaldia de Barcelona. Si bé és cert que Manuel Valls —més enllà de la presència de Ferran Mascarell, mà dreta de Puigdemont i que també vol assolir l'alcaldia; i Ernest Maragall, que relleva Alfred Bosch al capdavant d'Esquerra Republicana— és un dels noms que sonen amb més força a la ciutat comtal, també ho és que Colau també suma molts adeptes. 

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Així mateix, doncs, en uns comicis que semblen marcats per la causa major del sobiranisme o l'unionisme, les polítiques locals seran més importants que mai per a poder guanyar el pols. Manuel Valls, de moment, ja sap que no és acceptat per diversos sectors de Barcelona, ja que ahir mateix va ser víctima d'un boicot mentre presentava un acte a Ciutat Vella. 

Manuel Valls, increpat durant l'acte al Raval de Barcelona
Manuel Valls, increpat durant l'acte al Raval de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Caldrà veure, però, quin és el paper que hi juguen la resta de candidats i si, com es preveu, els pactes assoleixen una importància cabdal per redirigir la ciutat cap a Manuel Valls, o deixar-la altra vegada en mans d'Ada Colau.