Ada Colau esclata contra el PP: «Masclistes, racistes, classistes i feixistes»

L'alcaldessa de Barcelona ha carregat contra el PP per la seva proposta d'ajornar l'expulsió d'una immigrant irregular si dona un fill en adopció.

Ada Colau
Ada Colau esclata contra el PP: «Masclistes, racistes, classistes i feixistes» | CatalunyaDiari.cat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha carregat contra el PP per la seva proposta d'ajornar l'expulsió d'una immigrant irregular si dona un fill en adopció.«Masclistes, racistes, classistes. Només faltava segrestadors de nens. Feixistes», ha exclamat Colau a través del seu compte personal de Twitter, on ha fet una crida a evitar que aquesta «gentussa» arribi al poder. A parer seu, «tota persona demòcrata» ha de votar en aquesta clau en les pròximes eleccions generals del 28-A.

El PP proposa blindar les immigrants irregulars si donen el fill en adopció

L'alcaldessa de la ciutat comtal ha dut a terme aquesta acció després de l'última polèmica creada arran una proposta del Partit Popular. I és que el partit liderat per Pablo Casado proposa ajornar l'expulsió d'una immigrant irregular si dona un fill en adopció, proposta que inclou al seu projecte de Llei de Suport a la Maternitat segons ha indicat l'empresa de contingut audiovisual Newtral.

A preguntes d'aquesta firma, el PP li ha contestat per correu electrònic que una dona en situació irregular que vulgui donar el fill en adopció «quedaria blindada», tot i que no seria un «blindatge per a tota la vida», i «no suposaria un motiu d'expulsió». A més, el partit ha afirmat que les dones en aquest supòsit «gaudirien de tota la protecció i garanties en igualtat de condicions» que les dones que viuen en situació regular a Espanya.

Segons Newtral, el PP ha assegurat que la proposta s'emmarca en el projecte de Llei de Suport a la Maternitat que el president de la formació, Pablo Casado, va anunciar el 9 de març durant la clausura de la Convenció de Família i Igualtat del PP a Cartagena. De fet, el partit ha defensat a través de Twitter que la iniciativa també forma part del «protocol contra l'abandonament de bebès a Madrid».


Comentaris

envia el comentari