Ada Colau presenta una llista continuista per intentar revalidar l'alcaldia de Barcelona

A la llista de Barcelona en Comú repeteixen Janet Sanz, Jaume Asens, Laure Pérez, Gala Pin, Eloi Badia i Mercedes Vidal

Ada Colau ja va formalitzar la seva candidatura per tornar a ser alcaldessa de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

La candidatura de Barcelona en Comú per les properes eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona incorpora com a número 5 la diputada d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Lucía Martín, i situa en la posició número 8 l'actual gerent municipal, l’exsocialista, Jordi Martí. Aquestes són les dues principals novetats d'una llista on repeteixen Janet Sanz, Jaume Asens, Laure Pérez, Gala Pin, Eloi Badia i Mercedes Vidal.

«Hem fet enormes canvis, però necessiten un segon mandat per consolidar-se i per donar els resultats que busquem», ha explicat la candidata per revalidar l'alcaldia, Ada Colau. També ha reptat els altres partits a explicar «l'obra de passat amb la que justifiquen la seva credibilitat» i a centrar-se en «reptes concrets per a Barcelona».

Lucía Martín i Jordi Martí, en llocs de sortida de la llista de Colau

Pel que fa a possibles pactes de govern, Colau ha dit que Barcelona en Comú és «garantia d'un govern d'esquerres progressista i de canvi» i ha acusat altres partits de no ser clars. Ha demanar al candidat del PSC, Jaume Colloboni, si descarta pactar amb Manuel Valls, per saber si poden «començar a parlar d'acords estables amb les esquerres a Barcelona. Pel que fa a ERC, ha dit que «Alfred Bosch sempre havia dit que prioritzaria pactar amb el PDCat i Ernest Maragall és una mica més ambigu». 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presentarà una llista continuista per Barcelona   | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.cat

 

L'actual comissionat de Cultura, Joan Subirats, que va participar en el naixement de Barcelona en Comú, és el número 2 de la llista. Entre els deu primers només hi ha un representant d'ICV, Janet Sanz. Els membres de la llista de Barcelona en Comú són, per aquest ordre: Ada Colau, Joan Subirats, Janet Sanz, Jaume Asens, Lucia Martín, Laura Pérez, Gala Pin, Jordi Martí, Eloi Badia, Mercedes Vidal, Pau González, Gemma Tarafa, Ancor Mesa, Jessica González, Jordi Rabassa, Natalia Martinez, Jordi Matas, Carolina Recio, Eduard Corbella, Yusef Quadura, Eva Campos i Nuria Marcet.


Comentaris

envia el comentari