rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ada Colau no participarà en les rebudes oficials al rei Felip durant el Mobile World Congress

L'alcaldessa de Barcelona sí que participarà en el sopar de benvinguda del MWC i a la inauguració del congrés
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb el rei Felip VI i la reina Letícia | CatalunyaDiari.cat

 

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha decidit que no participarà en les rebudes oficials al rei Felip VI que es realitzaran a la capital catalana diumenge i dilluns amb motiu de la celebració del Mobile World Congress del 2018. 

 

Així ho ha avançat 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, on també han informat que Colau sí que participarà en el sopar de benvinguda del MWC i a la inauguració del congrés

 

Les rebudes al rei Felip es faran diumenge, 25 de febrer, abans del sopar, que aquest any se celebrarà a l'entrada del Palau de la Música, i l'altra es farà el dilluns, 26 de febrer, al mateix saló.

Primera visita del rei Felip a Catalunya des de l'1-O

Ada Colau respon així a la primera visita del rei Felip VI a Catalunya després del referèndum d'autodeterminació del passat 1 d'octubre i del polèmic discurs que va pronunciar el dia 3. 

 

Tot i que l'alcaldessa no participarà en les rebudes oficials, sí que ha anunciat que participarà en el sopar de benvinguda del MWC i a la inauguració del congrés, en una decisió per donar suport institucional al certamen que se celebra a Barcelona un any més. 

 

ERC i la CUP tampoc assistiran al sopar

En canvi, els representants municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i de la CUP no assistiran al sopar del Mobile World Congress, en protesta per la presència del rei, mentre que el president del Parlament, Roger Torrent (ERC), no ha confirmat la seva assistència. 

 

En canvi, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i el ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, sí que assistiran als actes que comptaran amb la presència del rei Felip. També hi assistirà Enric Millo, delegat del govern a Catalunya.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris