Ada Colau busca un cotxe nou per a l'Ajuntament de Barcelona

L'alcaldessa estaria buscant un cotxe nou i més ecològic per a substituir el Seat Alhambra que té actualment

Muntatge d'Ada Colau amb un Kia
Ada Colau estaria buscant un cotxe menys contaminant que el que té actualment | Catalunya Diari

L'alcaldessa Ada Colau està buscant un cotxe nou per a poder moure's per Barcelona. Segons sembla, alguns testimonis haurien vist a l'alcaldessa circular per la capital catalana amb, almenys, dos cotxes diferents

Així ho ha publicat 'Metrópoli Abierta', mitjà el qual ha explicat que Colau voldria substituir el Seat Alhambra que utilitza ara per un turisme menys contaminant. Segons han assegurat alguns testimonis, els cotxes que estaria provant serien un Peugeot 3008 i un Kia Niro. Aquesta elecció, a banda, ha provocat algunes crítiques en el sector automobilístic, ja que serien dues marques que no mantenen cap mena de relació amb Barcelona. 

Segons ha consultat el portal digital ja nomenat, des del departament de premsa de l'Ajuntament s'assegura que aquests cotxes són de seguretat, i que no donaran detalls sobre vehicles que pertanyen a la seguretat. 

El cotxe oficial que no compleix la nova normativa de la 'Zona de Baixes Emissions'

Els models que s'estarien provant serien, en tots dos casos, híbrids. Pel que fa al Kia Niro, el qual es va poder veure aparcat el passat dijous a la zona d'estacionament de l'Ajuntament, és un crossover híbrid que oscil·la entre els 20.000 i 35.000 euros, depenent del model del qual es tracti. D'altra banda, el Peugeot 3008 és un SUV, que també pot ser híbrid i es ven a partir de 28.000 euros. 

Aquest fet ve donat després que, a principis d'any, 'Metrópoli Abierta' fes públic el fet que Ada Colau seguia utilitzant un vehicle contaminant, el Seat Alhambra — es tracta d'un monovolum de set places — el qual emet un 70% més de CO₂ que el límit que estableix la nova normativa. Podria ser aquest un dels motius que podria estar portant a l'alcaldessa a voler canviar el seu vehicle.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari