rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

Ada Colau retreu a Puigdemont que parli dels desnonaments, quan el PDeCAT va aprovar el «desnonament exprés»

L'alcaldessa de Barcelona ha carregat contra algunes decisions preses pel PDeCAT
Colau i Puigdemont, en una imatge d'arxiu | EFE

 

Ada Colau ha carregat contra Carles Puigdemont. L’alcaldessa de Barcelona, que pertany a la formació Barcelona En Comú-Podem, ha criticat a l’expresident de la Generalitat per una decisió que el seu partit, el PDeCAT, va prendre a favor del «desnonament exprés».

 

A més, la líder del consistori de la ciutat comtal demanava una mica de «decència» al gironí, després d’una piulada a la qual Puigdemont criticava l’estat espanyol per explicar que «els desnonaments són una fantasia». Colau, sense embuts, no ho ha dubtat i ha carregat contra aquest a les xarxes.

 

Colau critica que Puigdemont pactés amb Ciutadans i PP

És la principal retret que Colau ha fet a l’exalcalde de Girona. «Sr Puigdemont, una mica de decència: el seu partit PDeCAT va votar a favor del DESNONAMENT EXPRES amb PP i Cs al congrés l’any passat. Prou d’enganyar a la gent!», ha afirmat Colau mentre afegia la paraula «processisme» al final de la piulada.

 

D’aquesta manera, Ada Colau ha volgut retreure a Puigdemont aquesta declaració, tot i tenir una entesa amb el PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona. De fet, amb aquest partit i Esquerra Republicana havien arribat a un acord per a l’aprovació dels pressupostos de la capital catalana.

 

Hores baixes per Ada Colau

L’alcaldessa Ada Colau no podrà aprovar els pressupostos de Barcelona després de la negativa del PSC, sumada a la de C's, el PP, i la CUP i davant l'abstenció del PDeCAT i Esquerra. Per tant, li cal una qüestió de confiança.

 

L’alcaldessa de la ciutat comtal havia pogut aconseguir l'abstenció del PDeCAT i també d'Esquerra Republicana de cara al ple d'aquest divendres, 26 de gener. Tot i això, el suport d'aquestes formacions sobiranistes no serà suficient per a l'aprovació posterior dels pressupostos de l'alcaldia de Barcelona.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris