Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Adriana Lastra carrega contra Rivera durant el debat d'investidura

La portaveu del PSOE li ha retret al líder de C's que, mentre ella tenia companys al País Basc que «es jugaven la vida», Rivera només es jugués «un constipat per sortir en pilotes en cartells electorals»

Adriana Lastra
Adriana Lastra carrega contra Rivera durant el debat d'investidura | CatalunyaDiari.cat

 

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, ha dedicat unes dures paraules a Albert Rivera durant el debat previ a la votació de la investidura —fallida— de Pedro Sánchez. La socialista ha volgut retreure al líder de C's les paraules que va pronunciar, durant la primera sessió del debat d'investidura, en relació al terrorisme d'ETA.

«L'únic que es jugava vostè era un refredat»

Així les coses, Lastra començava la seva intervenció lamentant que Rivera «intenti llançar políticament el terrorisme al cap» dels socialistes. Però la portaveu del PSOE no s'ha quedat aquí, i ha dedicat al líder taronja el següent dard enverinat: «Jo tenia companys a Euskadi i Navarra jugant-se la vida al carrer, mentre que l'únic que es jugava vostè era un refredat per sortir en pilotes en cartells electorals».

En aquest sentit, cal destacar que la socialista es referia als cartells que C's va utilitzar durant la campanya electoral de l'any 2006, on es podia veure a Rivera despullat i tapant-se les seves parts més sensibles amb les mans.

Albert Rivera
El cartell de C's va presentar durant les eleccions de 2006 | C's

 

Sánchez fracassa en la investidura

Els fets han succeït durant el ple del Congrés dels Diputats, on se celebrava avui el debat d'investidura de Pedro Sánchez. Amb tot, els presents han rebutjat la investidura del socialista com a president del govern espanyol, i la votació ha evidenciat que només els 123 escons del PSOE i l'únic diputat del Partit Regionalista de Cantàbria (PRC) han votat aquest dimarts a favor que Sánchez revalidi el seu càrrec i torni a ser investit.

 

També et pot interessar...