Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats, a la sessió de control del 18 de juny de 2018.

Sánchez, contundent amb Arrimadas: «No acompanyin l'ultradreta»

Prèviament, Arrimadas havia acusat el president del govern espanyol de no pensar en l'interès general

Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats, a la sessió de control del 18 de juny de 2018.
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu. | Europa Press

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha instat  C's a «ser un partit de centre i no un que acompanya a la ultradreta». Sánchez ha fet aquestes contundents declaracions en resposta a la pregunta de la portaveu de C's, Inés Arrimadas, que ha acusat el cap de l'executiu de no pensar en l'interès general i de patrimonialitzar les institucions, a la sessió de control d'aquest dimecres, dia 19 de febrer, al Congrés dels Diputats.

Arrimadas ataca durament, però Sánchez la rebat amb contundència

Segons Arrimadas, el PSOE ha «batut el rècord de nomenats a dit» als organismes estatals: «Amb vostè la millor manera de sortir de l'atur és tenir el carnet socialista», ha afirmat Arrimadas. Sánchez ha contestat que posar les institucions al servei de la ciutadania és a través de «l'exemplaritat dels càrrecs públics» i no pactant amb el PP i Vox, com ha fet C's.

Sánchez ha retret al partit liberal que hagi arribat a acords per governar a autonomies amb el PP  —de qui ha recordat casos de corrupció com la Púnica o la Gürtel— i també amb Vox per aconseguir suport parlamentari. El president del govern espanyol ha argumentat el PSOE cerca posar les institucions «al servei de la tolerància, del respecte de les minories i la diversitat» mentre que C's  fa aliances amb Vox, partit que «qüestiona la diversitat i banalitza la violència de gènere».

Els retrets de Pedro Sánchez arriben en una setmana en què el PP i Ciutadans es troben en plenes negociacions per tancar aliances electorals amb el PP a Catalunya, el País Basc i Galícia, malgrat que en aquesta darrera comunitat hi ha el principal escull: Feijoo s'hi oposa.

També et pot interessar...