L'advertència de Tsunami Democràtic a Marlaska

El moviment demana a altres organitzacions que «no aprofitin» la seva legitimitat per convocar «subaccions»

Entrevista 30 minuts Tsunami DemocràticEll '30 minuts' va entrevistar ahir a dos representants de Tsunami Democràtic | Twitter (@30minuts)

Tsunami Democràtic s'ha dirigit al ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, per advertir-lo que «cap detenció que pugui ordenar» podrà «acabar» amb el Tsunami. En una entrevista al programa '30 minuts' de TV3, dos representants del moviment –d'esquena i amb la veu doblada- han avisat que el Tsunami «són moltíssims milers de persones» i s'han mostrat sorpresos que el govern espanyol «encara no ho hagi entès».

«El Tsunami acabarà quan dos milions de persones a Catalunya tinguin el dret que la seva proposta política pugui ser parlada, dialogada i, si la ciutadania vol, aplicada», han argumentat. D'altra banda, també han demanat a les altres organitzacions independentistes que «no aprofitin el rigor i legitimitat» de Tsunami per fer les seves pròpies «accions» perquè «pot ser un pèl perillós» pel mateix desenvolupament de les de Tsunami.

Les convocatòries tenen el punt posat a l'exterior

«Que cadascú tiri endavant les seves accions en les seves accions», han remarcat. A més, han explicat que les seves convocatòries «tenen el punt posat en el món» i busquen una resposta exterior, alhora que han defensat que les seves crides tenen uns objectius, un principi i un final.

 

El nou possible objectiu de Tsunami

El Parlament de Catalunya ja ha estat el focus central de diferents grups independentistes. És per això, que la Policia considera que el Congrés dels Diputats podria ser un dels objectius del Tsunami Democràtic a Madrid. L'estratègia que està seguint el moviment consisteix en un «'Hit and run'. Colpejar i córrer» amb la intenció de «cansar i desanimar els policies». Així doncs, convoquen una acció i quan veuen que «el rendiment propagandístic d'aquesta decau, anuncien la seva retirada». La finalitat, segons les fonts, és cridar l'atenció, sortir molt als mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

També et pot interessar...


Comentaris
ton
menos de dos millones, menos de un tercio, si no quieren vivir en España que se vayan, son minoria, pero a lo mejor no se van porque nadie quiere en su tierra unos gamberros saqueadores y dictadores.
J.L.
CDR sois una secta ineptos
A. S. C
Que un paio condemnat per Europa per no investigar tortures s'atreveixi a amenaçar...
Papitu Riscamoll
El meu missatge es que sois todos una banda de borregos que os manejan como quieren y os creéis protagonistas y os sentís importantes e imprescindibles para vuestra causa, y esto es lo que quieren los que manejan el cotarro todo es un gran juego para ellos, y lo peor es que no os dais cuenta no evolucionais, tanto vosotros como el sistema sois unas marionetas, esta es la historia de la humanidad desde su principio y no cambiará hasta que evolucionamos, al fin y a cabo sois dos sectas peleándose para ver quién la tiene más grande. Ála seguid a lo vuestro, os hara sentir una parte importante de la historia para así poder contar a vuestros nietos vuestras batallitas, agur.

envia el comentari