Tots els carrers que quedaran tallats a Barcelona per la manifestació d'aquest dissabte

La mobilització independentista està prevista a les cinc de la tarda al carrer Marina

manifestació pialr
Afectacions previstes arran de la gran manifestació d'aquest dissabte a Barcelona | Catalunya Diari

Aquest dissabte tindrà lloc una nova mostra de força de l'independentisme a Barcelona; a les cinc de la tarda, les grans entitats sobiranistes convoquen una nova manifestació unitària en contra de la sentència dels presos independentistes, que una vegada més aturarà la capital catalana.

Moure's en metro per evitar els talls

La mobilització massiva està prevista al llarg del carrer Marina, de manera que carrers i places circumdants estaran tallats durant tota la tarda; mentre que les línies d'autobús que passen per la zona, variaran el seu recorregut. Per la seva banda, els responsables de la Sagrada Família han anunciat que tancaran les seves portes perquè «no podran garantir l'accés dels visitants».

Així doncs, es recomana a tota la gent que s'hagi de moure per la zona que utilitzi el metro, essent les estacions de Bogatell (L4), Marina (L1), Monumental (L2), Tetuan (L2) i Sagrada Família (L2 i L5), les més recomanades per afegir-se a la manifestació.

Línies de bus afectades

  • Línies que es desviaran o que circularan amb limitacions o retards: D50, H12, H14, H16, V19, V21, V23, V27, 6, 7, 19, 54, 59, 62 i 136.
  • Línies que es desviaran o que circularan amb limitacions o retards a via Laietana: V15, V17, 47 i 120.
  • Línies que es desviaran o que circularan amb limitacions o retards a l'avinguda de la Meridiana amb el passeig de Fabra i Puig: H6, V29, 11, 34, 62, 96, 97, 104, 126 i 133.

També et pot interessar...


Comentaris
PILAR
Molt be pero no incendieu res, que despres ho pagarem tots! Manifestació cívica en pau si us plau!

envia el comentari