Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del policia sent retirat

Novetats sobre la salut del policia ferit greu durant els aldarulls a Barcelona

El Sindicat Unificat de Policia reclama condecoracions pels efectius

Quatre agents de la BRIMO visiten un dels policies ferits a Barcelona
L'ingressat per ferides al braç ha rebut la visita de quatre agents dels Mossos d'Esquadra | Cedida

L'agent de Policia de la VIII divisió de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) de la Comissaria de Vigo, Iván A. F., qui va resultar greument ferit el passat divendres 18 d'octubre durant els altercats de Barcelona, segueix a l'UCI «recuperant-se satisfactòriament» de les seves lesions, segons ha informat el Sindicat Unificat de Policia.

  

El passat divendres l'agent va patir un  traumatisme cranioencefàlic després de l'impacte contundent d'un objecte, que va arribar a travessar el casc protector. A més a més, el seu estat va empitjorar després d'una complicació pulmonar. Un altre agent de la UIP, adscrit a la Corunya, també va resultar considerablement ferit el passat divendres. En aquest cas, l'agent va acabar amb  lesions al braç dret, de les quals va ser intervingut el dilluns col·locant-li una placa i sis caragols. Aquest agent, si tot surt segons el previst, rebrà l'alta aquest mateix divendres i s'espera que arribi a la comissaria de Lonzas, a la Corunya, el pròxim dissabte a les 17.00 hores.

  

El mateix sindicat reclama condecoracions per als efectius policials que han participat en l'anomenada 'Operació Ícar'  de Catalunya en motiu de les mobilitzacions ciutadanes als carrers que va deixar moltes situacions de violència per les dues parts.

Visita dels Mossos d'Esquadra

Quatre agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra han visitat aquest dijous a aquests dos antidisturbis  de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) que van resultar ferits en alguns dels aldarulls de Barcelona i que continuen hospitalitzats arran de les ferides que van patir durant les actuacions de la setmana passada. 

També et pot interessar...