IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Agents de la Guàrdia Civil denuncien un bar de Manresa per negar-se a atendre'ls

Asseguren que l'amo de l'establiment ha comès un delicte d'odi

La Guàrdia Civil ha denunciat un bar de Manresa que es va negar a atendre a uns agents del cos. A la denúncia, com ha avançat 'Regió 7', se li atribueix a l'amo de l'establiment un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes a la Constitució, un tipus de fet penal que està inclòs dins dels anomenats delictes d'odi i discriminació. Segons el citat diari, la versió dels fets del propietari del bar no coincidiria amb la dels agents.

Els fets van tenir lloc concretament el past 5 d'octubre quan, cap a les 12 del migdia, diverses patrulles d'una unitat de la Guàrdia Civil de Sevilla es van aturar en un bar de carretera de Manresa. Segons es recull a la denúncia els agents van demanar un cafè a l'amo del bar, que estava darrere la barra, però aquest va ignorar-los: «Va mirar els agents i no va respondre», asseguren. Després, quan li van demanar per tercera vegada, l'home els hi va dir que no eren benvinguts. Segons el cos policial, davant aquest clima els agents van optar per marxar.

Per aquest motiu, l'endemà la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca va iniciar els tràmits per denunciar a l'home que ara es podria enfrontar a penes de presó o inhabilitació de la seva professió.


Comentaris

envia el comentari