Agustí Colomines denuncia una agressió a Barcelona

L’impulsor de la Crida creu que es van distorsionar les seves declaracions on deia que sense morts la independència trigaria més

Agustí Colomines al costat del president Quim Torra
Agustí Colomines al costat del president Quim Torra | Twitter

Agustí Colomines ha denunciat a través de les xarxes socials que ha patit una agressió i ha estat amenaçat de mort a Barcelona. «Aquest matí un unionista ben vestit i burgeset ha intentat agredir-me en una cafeteria de la part alta de Barcelona per les distorsions interessades d'aquesta mena de periodistes», ha dit l'impulsor de la Crida.

«En soc testimoni. Va ser d'una brutalitat i d'una vehemència esgarrifoses. Li va dir, a l'Agustí, que el volia mort. Demencial i inacceptable!», ha apuntat la també membre de la Crida Maria do Carmo Marcas-Pinto.

Agustí Colomines és agredit a Barcelona

L'exdirector de CatDem creu que l'agressió que ha patit és la conseqüència de «les distorsions interessades» d'alguns periodistes. «Fa temps que sé qui són i que fan», ha assegurat Colomines, atrevint-se a donar alguns noms. «L'excusa era la manipulació del que jo havia dit i 'El Periódico' va manipular», ha afegit.

«Sense morts, la independència trigarà més»

Les declaracions a les quals fa referència Colomines les va realitzar fa dues setmanes en una entrevista a la Xarxa. L’impulsor de la Crida va assegurar que en el procés independentista català han existit «moltes ingenuïtats» perquè s’ha fet un «experiment tan català d'intentar una independència sense morts».

«A totes les independències del món hi ha hagut morts. A la nostra hem decidit que no volem morts. Si decideixes que no vols morts, trigues més, el procés és molt més llarg», va dir Colomines.

L'exdirector de CatDem va voler matisar les seves paraules i va assegurar que en cap cas volia que hi hagués morts a Catalunya, sinó que era una crida a la paciència i reconeixia que d'aquesta forma la independència trigaria més a arribar. Una afirmació, però, que s'ha tret de context en diversos mitjans, segons el mateix Colomines, i s'han utilitzat de forma interessada.


Comentaris

envia el comentari