Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Congres-diputats

Vidal, d'En Comú Podem, no va assistir a la investidura perquè pateix un càncer

Assegura que «trigarà una temporada en tornar» però que dimarts votarà

La diputada d'En Comú Podem, Aina Vidal, durant una roda de premsa a la seu dels comuns, el 10 de novembre de 2019
Vidal ha explicatq ue pateix càncer | Cedida

La diputada al Congrés d'En Comú Podem Aina Vidal ha revelat aquest diumenge que no va assistir a la votació de la investidura  del candidat del PSOE, Pedro Sánchez, perquè pateix un «càncer, estrany i agressiu»  i que «trigarà una temporada en tornar».

A través d'un comunicat difós en el seu compte de Twitter, Vidal ha garantit però que a la segona volta de la investidura prevista per aquest dimarts hi assistirà perquè «per res del món es perdria  una sessió que serà molt més que una votació». «Estic forta, sóc forta, i l'únic desig que tinc al cap és que em deixin lluitar-lo.  Vull guanyar-ho», ha manifestat. La votació de diumenge va comptar amb 166 vots afirmatius, 165 negatius i 18 abstencions. Van exercir el vot 349 diputats, excepte la diputada catalana que no era present a l'hemicicle.

Es van generar especulacions per la seva absència

En aquest sentit, i davant les especulacions, la diputada ha assegurat que «no fallarà» a la votació d'aquest dimarts. «El 7 no fallaré. Per res del món em perdria una investidura que serà molt més que una votació», ha indicat.

«Guanyarem un Govern, un que tindrà la responsabilitat d'estar a l'alçada d'una societat feminista, ecologista i que brama per recuperar justícia social.  Un Govern que posi la vida al centre», ha continuat. Així mateix, ha detallat que confia «en el personal de la sanitat pública» i ha asseverat que se sent «acompanyada» per la seva família, família política i amics.

També et pot interessar...

  • Dante Pérez, del PP de Lleida, ataca Echenique per la seva discapacitat
  • Juan Carlos Campo, el diputat que ha enamorat la presidenta del Congrés, Meritxell Batet