S'aixeca la suspensió de les activitats de reforma i rehabilitació a partir de dilluns

Catalunya estarà dividida entre fase 1 i fase 2 la pròxima setmana

Ciutadans passejant per Via Laietana amb distància de seguretat pel coronavirus, tallada al trànsit, 23/05/2020
El govern espanyol tornarà a permetre les activitats de rehabilitació i reforma a partir de dilluns | Catalunya Diari

El Ministeri de Sanitat, a proposta del Ministeri de Transports i Mobilitat, ha publicat una ordre al BOE on estableix l'aixecament de la suspensió de les activitats de rehabilitació i reforma d'edificis ja existents.

La nova normativa començarà a aplicar-se a partir de dilluns

La norma, que començarà a aplicar-se el dilluns coincidint amb el primer dia que tots els territoris de l'Estat ja hauran passat en fase 1, modifica l'ordre del 12 d'abril, que restringia algunes activitats relacionades amb obres pel risc de contagi de coronavirus per a persones alienes a l'activitat. De fet, el 2 de maig ja es va modificar l'ordre per aixecar algunes restriccions i s'ampliava el rang d'excepcions a qui no afectava la limitació.

El govern espanyol ha assenyalat que tenint en compte el pla de desescalada «es creu necessària l'adopció de mesures que permetin recuperar gradualment les actuacions en edificis» en territoris en fase 1 i posteriors.

Sánchez permetrà l'arribada de turistes a partir de juliol

Hem de recordar que el presidentPedro Sánchez ha avançat aquest dissabte diverses mesures de l'executiu. Entre les més destacables trobem la tornada del turisme a l'Estat, a partir del mes de juny, així com l'aprovació la pròxima setmana de la Renda Mínima Garantida, així com d'un període de deu dies de dol oficial a tot el territori, en record de les víctimes de la pandèmia de Covid-19.


Comentaris

envia el comentari