Roger Torrent, pare de família i amant dels bunyols

Així és el nou president del Parlament

Roger Torrent durant la sessió del 17 de gener
Roger Torrent durant la sessió del 17 de gener | CatalunyaDiari.cat

Malgrat ser elegit com a nou president del Parlament de Catalunya —el 15è president de la història de la cambra—, eren poques les informacions que es coneixien del diputat d'ERC, Roger Torrent. 

Segons el portal 'Informalia', Torrent es caracteritza per ser una persona molt familiar. Tanmateix, és un amant dels esports, sobretot del 'running' i el ciclisme, els quals practica sempre que té una estona lliure. No obstant, i com a la majoria dels humans, no pot resistir-se als dolços, concretament, als bunyols. 

Qui és Roger Torrent?

Nascut a Sarrià de Ter, a Girona, l'any 1979, Torrent està casat i és pare de dues filles. Així mateix, és llicenciat amb Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en Estudis Territorials i Urbanístics per la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra. .

A banda dels esports, Torrent també es considera un gran amant de la lectura, especialment de les obres d'Stefan Zweig i d'Emmanuel Carrère. No obstant, els caps de setmana intenta desconnectar de la rutina escapant-se amb la seva família a visitar cales de la Costa Brava, una de les seves destinacions preferides. 

Va començar a la política amb 20 anys

L'any 1998 es va afiliar a les joventuts d'Esquerra (JERC) i és militant d'ERC des del 2000. És alcalde de Sarrià de Ter des de l'any 2007 i diputat del Parlament de Catalunya des del 2012. 

Una altra de les anècdotes que han vist la llum amb la seva arribava a la presidència, és que aquest Nadal, va decorar l’arbre íntegrament amb llaços grocs, en clara al·lusió als polítics catalans i activistes que resten a la presó.

Així doncs, i amb només 38 anys, Roger Torrent substituirà a Carme Forcadell en un moment de màxima tensió política, un repte que el mateix president ha assegurat que està encantat d'assumir. 


Comentaris

envia el comentari