FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

Alarma a l'acampada de Barcelona per l'aparició d'una bossa de caragols en la motxilla d'un estudiant

La plataforma Anonymus recomana als acampats que vigilin les seves pertinences en tot moment
Anonymus llença un missatge d'alarma als acampats a plaça Universitat | Catalunya Diari

La plataforma Anonymus Catalonia, qui ja compta amb més de 255.000 seguidors a Telegram, va enviar un missatge d'alarma a les 20.00 del vespre a tots els acampats a plaça Universitat.

 

El missatge d'advertència arriba després que algunes persones denunciessin que algú havia introduït una bossa plena de caragols i rosques. Els fets van tenir lloc el passat dijous 31 d'octubre, el dia de la castanyada. Qui ha donat l'alarma és l'integrant d'un grup de 6 persones que dormia en una tenda gran, amb diferents compartiments, aquest, explica que es va despertar perquè va sentir com algú es movia i remenava coses dins la tenda.

 

Com és normal quan es dorm en companyia de tantes persones, no li va donar importància perquè va pensar que algú hauria anat al lavabo. Aquest mateix acampat, quan va arribar a casa seva l'endemà es va trobar amb una sorpresa. Una una bossa plena de caragols i rosques havia aparegut dins la motxilla, una bossa que assegura, no era seva.

Bossa plena de cargols i rosques trobada dins la motxilla | Anonymous Catalonia

 

Recomanen controlar en tot moment els objectes personals

Aquesta alarma que llança Anonymus va dirigida a totes aquelles persones que es troben dormint a Universitat. Recomanen als estudiants que augmentin els torns de nit i vigilin les seves pertinences en tot moment, així com revisar el contingut ocasionalment de les bosses per controlar que no hi ha res que no sigui seu.

 

La preocupació que transmet la plataforma és real i es pregunta: «Si la policia hagués controlat per X raó a la persona aquesta amb els visos dins de la motxilla, vés a saber de què l'haurien acusat». Així doncs, els estudiants parlen d'una possible manipulació dels objectes personals per, posteriorment, identificar-ne al propietari i poder-lo acusar d'algun delicte més important.

 

També et pot interessar...