YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La popular cantant d'OT que s'ha posicionat després de la sentència del procés

Alba Reche ho ha fet amb una piulada a través del seu compte de Twitter

Alba Reche
La cantant Alba Reche ha escrit un tuit defensant el poble al seu Twitter després de la sentència dictada ahir pel TS | Instagram | @albaxreche

Alba Reche, una de les finalistes de l'última edició d''Operación Triunfo', es va convertir en una de les concursants més estimades de l'edició per la seva veu espectacular i la seva gran personalitat. Seguint la força que la caracteiítza, ara l'extriunfito ha escrit un tuit donant suport al poble català i posicionant-se en contra la sentència dictada ahir pel Tribunal Suprem.

Ha parafrasejat un tema conegut en català

La cantant, originària d'Elx (Alacant), ha parafrasejat un dels temes més coneguts de la formació Kop, caracteritzada per fer lletres de caràcter polític i social antirepressives. Tot i que el grup té cançons en català, castellà i euskera, la valenciana ha escollit el títol i el discurs d'una de les cançons en català més famoses de la formació de Rubí i ha declarat: «Sols el poble salva el poble».

Un colpidor missatge que ha emocionat a molts dels seus seguidors i que ha provocat una allau de reaccions i comentaris, en gran majoria, de suport. «Gràcies Alba, per sempre aprofitar la teva influència per donar visibilitat a tot tipus d'injustícia! Ets increïble! Gràcies!» escrivia una de les seves fans, mentre que una altra li responia, donant-li les gràcies, amb part d'una lletra de Txarango: «Viure vol dir prendre partit».

Una altra seguidora ha contestat també parafrasejant la piulada del grup Oques Grasses dient-li «no hi ha gàbies per tants ocells». Així doncs sembla que Reche ha decidit prendre partit i, tot i no posicionar-se directament, donar suport al poble per una condemna que significa, en conjunt, quasi 100 anys de presó per als líders socials catalans.

També et pot interessar...


Comentaris
El curro
Y a quien le importa quien es que se meta su opinión donde le quepa??????????

envia el comentari