Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, a l'exterior de la Casa de la Vila del municipi pirinenc

Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, nou president del PDeCAT de la vegueria de l'Alt Pirineu

El Partit Demòcrata continua reforçant la seva estructura a les comarques pirinenques i aquesta setmana ha reelegit els presidents comarcals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, a l'exterior de la Casa de la Vila del municipi pirinenc
Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, ha estat escollit president del PDeCAT de la vegueria de l'Alt Pirineu. | ACN

L'assemblea d'associats del PDeCAT de la vegueria de l'Alt Pirineu, reunida aquest dijous 1 d'octubre de manera telemàtica, ha escollit per unanimitat l'alcalde de Puigcerdà i vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, com a president de la vegueria de l'Alt Pirineu fins a la realització de les eleccions internes. Piñeira liderarà una executiva que comptarà amb la presència de l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i dels presidents comarcals dels demòcrates. La trobada telemàtica dels associats del PDeCAT va comptar amb la participació del president del Partit Demòcrata, David Bonvehí.

Amb l'elecció de Piñeira com a president, el PDeCAT continua reforçant l'estructura orgànica del partit a la vegueria de l'Alt Pirineu després de la trencadissa amb JxCAT, que ha suposat la marxa d'alguns associats i dirigents dels demòcrates al partit de Puigdemont, i amb la mirada posada en les eleccions al Parlament de Catalunya que, segons ha anunciat aquest divendres Roger Torrent, se celebraran el pròxim 14 de febrer de 2021.

Els dos Pallars ratifiquen Montaña i Lloret com a presidents comarcals del PDeCAT

En aquesta línia de muscular el partit, s'emmarca la celebració d'assemblees als dos Pallars per renovar les executives. Al Pallars Sobirà, Joan Montaña ha estat reelegit president comarcal, en una assemblea celebrada a Sort aquest passat dimarts, i que va comptar amb l'assistència del president del PDeCAT, David Bonvehí, i del portaveu de la formació, Marc Solsona, que van beneir la nova executiva dels demòcrates, que compta també amb l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el regidor de l'Ajuntament de Llavorsí, Joan Ordi. 

Pel que fa als Pallars Jussà, els associats del Partit Demòcrata van ratificar la continuïtat de Joan Ramon Lloret, alcalde de Sarroca de Bellera, com a president comarcal del PDeCAT, en una assemblea celebrada el mateix dimarts a Tremp, que també va comptar amb l'assistència de Bonvehí i Solsona.

Després de la celebració d'aquestes dues assemblees comarcals, el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, va assenyalar que «el Pirineu és i ha de ser pilar fonamental del nostre projecte i ens hi deixarem la pell perquè així sigui».