rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Albert Rivera acusa la Generalitat d'haver «robat la cartera» als espanyols per pagar un cop d'Estat

El líder de Ciutadans ha carregat durament contra el govern cessat de Carles Puigdemont
Albert Rivera durant una intervenció al Congrés dels diputats. | CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans continua a l’ofensiva contra el Govern cessat de Carles Puigdemont. La col·lisió taronja se situa, de moment, com a segons força en un Parlament de Catalunya que encara no s’ha conformat i aquests, lluny de deixar la confrontació, continuen carregant contra el govern que va originar el referèndum de l’1-O.

 

En aquest sentit, el líder de Ciutadans a l’estat espanyol, Albert Rivera, ha manifestat que és «surrealista» la informació que l'anterior Govern de Catalunya financés despeses del 'Procés' amb partides del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA). «Si això és cert, algú ha d'assumir responsabilitats»,  ha explicat.

La Generalitat ha «robat la cartera» al govern d’Espanya

Ha estat la declaració de Rivera en una conferència a Salamanca. El polític català, que ha visitat la ciutat salmantina per participar al Campus Jove d'Hivern de Ciutadans, va insistir en carregar contra el Govern de la Generalitat acusant-lo d’haver «robat la cartera» al «govern d'Espanya i el senyor Montoro i el senyor Rajoy, que controlen els comptes».

 

Rivera, així mateix, va prosseguir amb la seva crítica més ferotge. S’ha donat la situació que els «diners que l'Estat li prestava a una comunitat arruïnada, sembla ser que l'estaven destinant al cop d’Estat»

 

Així, referint-se a aquest presumpte intent de cop d’estat —segons va exclamar Rivera— aquest va sentenciar: «Els diners de l'Estat ha finançat un cop d'Estat».

 

Carles Puigdemont, davant la premsa internacional | CatalunyaDiari.cat

 

Nous adeptes per a Ciutadans

És un partit en auge. Com van demostrar als darrers comicis catalans del 21-D, el partit taronja està de ‘moda’ a l’estat espanyol i així van evidenciar-ho ahir a la ciutat de Salamanca.

 

Prèviament a la seva intervenció, on va parlar del projecte del seu partit per al futur d'Espanya, van intervenir diferents personalitats de Ciutadans amb la intenció de captar nous afiliats al partit. L’acte del passat dissabte, de fet, estava destinat a 400 nous joves que s’han presentat com a representants locals de la col·lisió.

Comentaris