Albert Rivera es presentarà a les eleccions com «Alberto Carlos Rivera»

El BOE ha publicat totes les llistes dels candidats dels partits polítics i coalicions que finalment es presenten a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril

Albert Rivera
Albert Rivera apareix amb el seu nom complet a les llistes de C's per les eleccions generals del 28-A | CatalunyaDiari.cat

El BOE, Butlletí Oficial de l’Estat, ha publicat aquest dimecres totes les llistes dels candidats dels partits polítics i coalicions que finalment es presenten al Congrés i al Senat a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril. Tots ells tenien fins a mitjanit del passat dilluns per registrar les seves candidatures a les diferents juntes electorals provincials, finalitzant així el termini de cinc dies que tenien.

«Alberto Carlos», líder de C’s

En aquesta llista oficial hi ha un parell de noms que han cridat l’atenció, atraient la mirada C’s i VOX. Per una banda destaca que el líder del partit ultradretà, Santiago Abascal, ha decidit incloure a la llista a tres familiars: la seva mare, la seva germana i una tieta. Tot i no ser definitives, existeix un curt termini per revisar les candidatures i corregir errors, el que més destaca és el cap de llista de C’s al Congrés dels Diputats per Madrid.

Concretament, el seu líder es presentarà a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril amb el seu nom complet: Alberto Carlos Rivera Díaz. Deixant de banda així l’«Albert Rivera» pel qual és conegut a banda i banda del país. Un canvi que sorprèn, ja que el català va afirmar l’any 2015 en el programa de Cuatro ‘Chester’ que «no canviaria el nom d’Albert per Alberto».

Llista de C's per a les eleccions generals del pròxim 28 d'Abril
Llista de C's per a les eleccions generals del pròxim 28 d'Abril | BOE

Tot i que, segons han informat des del diari ‘ABC’, fonts de C’s han explicat que realment ha estat un error, per tant, és possible que finalment ho rectifiquin durant el període de temps dedicat a corregir el que calgui de les candidatures.

Les xarxes s’omplen d’acudits al respecte

Tanmateix, «Alberto Carlos» ha cridat tant l’atenció que les xarxes socials, com Twitter, s’han omplert de moltíssims acudits fent broma amb el canvi de nom d’Albert Rivera. Entre tots ells destaquen els que imiten les telenovel·les i li busquen altres similituds. Una anècdota que probablement es comentarà a ‘el Hormiguero’, ja que aquesta nit Albert Rivera és el convidat de Pablo Motos.


Comentaris

envia el comentari