Albert Rivera avisa Puigdemont del seu fracàs en les eleccions catalanes

Segons el líder de C’s, el president català viu completament allunyat de la realitat

Rivera rebutja una mediació i demana a l'Església que no intervingui en política
Rivera té molt clar que Puigdemont viu en un «món paral·lel»   | CatalunyaDiari.cat

El president de la formació de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat a Carles Puigdemont que «torni a la realitat» i accepti el fet quer, en les pròximes eleccions convocades el 21 de desembre, l'independentisme patirà una caiguda espectacular.

Segons Rivera, això es deurà al fet que hi haurà una participació més alta de l'habitual per part dels ciutadans que no són favorables a la independència i que això, combinat amb el fet que hi ha molts independentistes decebuts amb la deriva del seu projecte, es quedaran a casa.

Referències a ‘Matrix’

Per il·lustrar el què, per Rivera, és el problema del president cessat, ha utilitzat un símil cinematogràfic. La pel·lícula ‘Matrix’, aquella en què el protagonista era capaç de fer salts i acrobàcies increïbles és, pel líder de la formació taronja, «el món on viu Puigdemont». «Viu en un món paral·lel, creu que és president i no ho és, creu que és un pres polític i tampoc», afirmava en una entrevista al programa ‘Los desayunos TVE’.

Por a la radicalització

Preguntat per les afirmacions que han anat apareixent aquests dies des de bona part de l’independentisme en què, molts actors importants, han assumit un discurs d’autocrítica davant el fracàs del projecte, Albert Rivera s’ha mostrat desconfiat.

«Diuen una cosa durant la campanya i després es radicalitzen i fan el que fan», ha explicat, per afegir després que, en la seva opinió, el que ha passat aquests últims temps a Catalunya és un «cop d’estat».

Per últim, ha volgut fer una crida a la participació el pròxim 21 de desembre, animant a que «ningú es quedi a casa». Segons els càlculs fets pel seu partit, la diferència entre una victòria i una derrota es limita a la quantitat de 150.000 vots.


Comentaris

envia el comentari