Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Albert Rivera critica en directe a TVE per ser «TeleSánchez»

La cadena va convidar els partits polítics a un debat una setmana abans de saber que es convocarien noves eleccions

Albert Rivera acusa en directe a TVE de ser «TeleSánchez». El líder de Ciutadans ha estat entrevistat al programa ‘Los desayunos de TVE’ aquest dijous 10 d’octubre on ha criticat que la cadena enviés una carta a tots els partits polítics convidant-los a un debat de cara a unes noves eleccions quan encara estaven obertes les negociacions i, a més a més, ha lamentat la deriva que ha patit la cadena d'ençà que Pedro Sánchez és president del Govern.

Sánchez volia convocar eleccions des del principi

Així, Albert Rivera ha ensenyat en directe una còpia d’aquesta carta enviada per RTVE a tots els candidats una setmana abans que es convoquessin noves eleccions, deixant patent que Sánchez no volia cap pacte des del començament, i també ha demanat la dimissió de la directora de la cadena, Rosa María Mateo, qui va signar la missiva. Així ha denunciat: «Això és una carta que ens van enviar de la tele pública convocant-nos a un debat electoral. Fixi's si Sánchez volia eleccions que RTVE ens va convocar a un debat quan quedava una setmana per a desbloquejar el país».

Per altra banda, Rivera ha explicat que ell va proposar una solució i finalment s’han convocat eleccions. En aquest sentit,  reclama un compromís per part dels altres candidats a l’hora d’evitar bloquejar de nou Espanya. Per la seva part, ha assegurat que, si guanya, proposaria un pacte a Pablo Casado i Pedro Sánchez: «Per molt que em critiquin, ha d'haver-hi un pacte damunt de la taula en el qual l'oposició ha de tenir un paper fonamental» i que, si perden, deixaran governar des de l’oposició: «Cal un compromís perquè qui guanyi les eleccions formi govern i que l'oposició no bloquegi Espanya».