Albert Rivera s'enfada a 'Espejo Público' per les paraules de Susanna Griso

La presentadora afirmava que el líder de Ciutadans va presentar una moció de censura «estèril»

Albert Rivera i Susanna Griso
Albert Rivera i Susanna Griso a 'Espejo Público' | Cedida

Ciutadans va presentar el passat dilluns 7 d'octubre una moció de censura contra el president de la Generalitat Quim Torra amb l'objectiu de «recuperar la convivència» a Catalunya. Com era d'esperar, la moció presentada pel partit taronja no va obtenir el suport necessari per prosperar. Sobre aquesta qüestió s'ha pronunciat Albert Rivera en l'espai de Susanna Griso 'Espejo Público'.

El líder de Ciutadans criticava la posició de Miquel Iceta i el PSC, partit que considerava la moció de censura com un acte «electoralista». En aquest moment, Susanna Griso va pronunciar una frase que va fer esclatar al dirigent de la formació taronja: «No donaven els números, senyor Rivera», assegurava la presentadora.

«Una moció estèril és la seva opinió, senyora Griso. No sé si vostè està opinant o no, però jo crec que era una moció necessària», defensava Rivera. Immediatament després, Griso es mantenia ferma en la seva afirmació: «El que jo dic és que en la moció no donaven els números, ni amb els comuns ni amb el PSC podrien haver-lo destituït».

En aquest punt, el dirigent polític no podia amagar el seu malestar amb l'entrevistadora, i reiterava que «censurar a un senyor que legitima la violència no és estèril, és una acció política de primer nivell». Susanna Griso posava punt final a aquest moment tens demanant a Rivera que no s'enfadés: «El que dic és que els números de la moció no donaven».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari