Albert Rivera s'enfronta amb un presentador basc d'ETB

El líder de 'Ciutadans' ha perdut els papers enfrontant-se amb Xabier Lapitz a causa de la decisió de la celebració d'un míting a Altsasua

Albert Rivera en una imatge d'arxiu
Albert Rivera en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Albert Rivera és conegut per no tenir problemes a l'hora de replicar a algú a través de les xarxes socials. És un dels polítics nacionals més actius en xarxes socials i és habitual observar comentaris i opinions sobre temes polítics en els seus comptes. Però l'últim episodi de Rivera ha estat una disputa dialèctica en xarxa, a causa de la polèmica que ha generat la decisió de portar la gira de 'Ciutadans', 'Espanya Ciutadana' a Altsasu, generant una gran polèmica entre la societat navarresa.

Ha estat Xabier Lapitz, una de les cares més conegudes de la televisió pública basca, qui ha volgut reprendre Rivera a Twitter, acusant el polític de voler provocar la societat basca amb l'organització d'un dels seus mítings polítics al municipi d'Altsasua, indret on es van produir aldarulls entre els habitants i membres de la Guàrdia Civil. El màxim dirigent del grup taronja ha volgut reprendre el tuit de Lapitz, posant més sal a la ferida.

'Espanya Ciutadana' és la nova gira de la formació de Rivera

'Ciutadans' ha decidit captar noves cares per a la seva causa. La formació taronja ha volgut crear una gira anomenada 'Espanya Ciutadana', que té l'objectiu de visitar diferents punts del territori nacional, amb la participació de figures públiques o de cert reconeixement mediàtic. Les últimes incorporacions a la gira taronja han estat Marta Sánchez, Pedro Garcia Aguado i el presentador de 'Telemadrid', Santi Acosta.

Imatge de Xabier Lapitz, presentador d'ETB
Imatge de Xabier Lapitz, presentador d'ETB | Cedida

Xabier Lapitz qüestiona la decisió de Rivera d'anar a Altsasua

En els últims dies s'ha fet pública la decisió d'Albert Rivera de portar la gira taronja a la localitat navarresa d'Altsasua. Aquesta decisió no ha estat ben acollida per la societat basca, ja que cal recordar que dins el programa polític de 'Ciutadans' està recollida la proposta de la supressió dels concerts econòmics que tenen Euskadi i Navarra, mitjançant les lleis forals.

Ha estat Xabier Lapitz qui ha volgut reprendre Rivera, mitjançant un tuit. El presentador del programa titlla al dirigent de 'Ciutadans' de voler buscar baralla, provocant a la societat navarresa amb l'organització del míting polític del partit a Altasua, un municipi on es van produir diversos incidents entre habitants de la vila amb membres de la Guàrdia Civil, que van ser posteriorment processats per terrorisme.

La resposta de Rivera no s'ha deixat esperar, i s'ha volgut enfrontar directament amb Lapitz, qüestionant el periodista basc acusant-lo de falta d'objectivitat i de ser partidista a l'hora de tractar aquesta decisió de la formació taronja d'anar a Altsasua. Una polèmica més del màxim dirigent de ciutadans, que caldrà seguir amb deteniment.


Comentaris

envia el comentari